Tarotlæser Susanne Taylor

Profil

Navn
Susanne Taylor
Titel
Astrolog og tarotmentor- spirituel lærer
Hjemmeside
Astrologi og Tarot
E-mail
info@susannetaylor.dk
Telefon
45+ 50 900 418
Adresse
Engvej 37.st. tv., 2300 København

Introduktion

Kom med på min tarotuddannelse og lær hvordan du får gang i dine drømmmål og i din tarot business

Instruktør: Susanne Taylor, forfatter, astrolog og tarotcoach

5 lørdage:6.marts, 27 marts, 24.april, 15.maj, 19, juni 2021

Læs mere lige her om Astrologi og Tarot https://susannetaylor.dk/

Er du alternativ behandler, selvstændig, coach, iværksætter, eller blot nysgerrig efter at benytte dig af tarorkortene på din livsrejse, så er denne uddannelse skræddersynet til dig. Tarotkortene bidrager med at udvilke dine intuitive evner og klarsyn, så du kan bruge tarotkortene som et arbejdsredskab dit daglige virke.

Du kan skabe grobund for en god karrierevej gennem tarotlæsning. Du kan synliggøre dig overalt på jorden uden overdrivele. Du kan bo hvor som helst og tiltrække kunder gennem website, online kurser, podcast, instagram, ved at blogge via You Tube, Facbook, på TV i radio og meget andet,

Susannes store viden og erfaringer i medieebranchen kommer du til at nyde godt af!

Ekstra goder: Du kommer med i en lukket facebook gruppe. Du får lagt dit personlige horoskop. Du får tarotsættet. "Sjælens Ressourcer -En guide til pilgrimskortene". Du får en træningspartner, og ikke mindst et stærkt netværk. Du må gerne reklameere for dine ydelser.

Pris og praktisk

Læs mere lige her om tarotuddannelsen https://www.tarotskolen.dk

Hvad er tarotkort

Tarotkortenes magiske symboler taler til alle dine sanser. Tarot er en blanding af  nutid og fremtidens tendeser for dit arbejde, kærligheden, studier, rejser og hvad du ellers har på hjerte. Du bestemmmer hvad du vil vide og være sikker på at du får et svar du kan forholde dig til det kommende år.

Få et glimt af fremtiden

Jeg gætter på at du kender dit stjernetegn fra ugebladene. Her kan du hente appetit til ugens gode råd. Men det har intet at gøre med dit personlige horoskop, som er en helt personlig profil af dig. Her ses dit temperament, evner, kvaliteter og ressourcer.  Dit horoskop minder om et urværk, der tikker nonstop. Dit horoskop har også en form for udviser, der viser fremtidens tendenser. Her vises, hvornår særlige begivenheder træder i kraft. Det er altid en god ide at blive klædt på til opgaven.

Områder der kan ses i horoskopet. Dit flow, økonomi, kommunikation, hjemmet, glæde, sundhedstilstand, parforhold, investeringer, rejser, karrieren, netværket samt hjælp fra andre.

Du oplever glæder, sorger og livskriser. Det er livsvilkår vi alle må leve med, men det er en fordel at være på forkant med udviklingen, så du kan tage dine forberedelser. Kaptajnen lytter til vejrudsigten og piloten gør det sammen. Du kan forberede dig ved at bruge dit horoskop og navigere uden om de værste forhindringer.

Forstil dig at du får leveret dit personlige solsystem med din personlige livsbane når du bliver født. Det er dit horoskop. Her kan horoskopet vise hvilken slags roller du får du tildelt i vuggegaver. Det kan være medfødte talenter, evner og ressourcer som du kan gøre brug af hele livet. Men der er ting i livet, som du må arbejde på at blive bedre til. Det er ofte forhindringer, blokering, konflikter og andre udfordringer.

Hvis du er en nysgerrig sjæl der har et personligt mål og er villig til at arbejde for det, så vil du have glæde af at få lagt dit horoskop sammen med en fremtidsprognose for de næste to år. Fremtidshoroskopet antyder hvillen vigtige livstemaer du kan forvente der vil dukke op, og hvad du kan gøre ved det. Det er hjælp til selvhjælp. Du må selv tage ansvar for at indfri drømme. Måske har du en stærk fornemmelse af at du har et kald som du brænder for at udleve. 

Naturligvis findes der positive mirakler som kommer ud af den blå luft. Det ligger i kortene at vide hvad der ligger og venter på  dig.. Andre gange får du et PAS PÅ. Det vil sige du skal være særlig forsigtig, hvis du har får store drømme der ikke kan realiseres lige nu.. Det er rart at vide hvad du kan styre uden og få nogle troværdige redskaber til fremtidens muligheder.

Event, firmaarrangementer og polterabend

Jeg kommer gerne til firmaer, polterabend og festlige sammenkomster. Tarotkort kan bruges på mange måder. Blandt andet til at give hurtige og brugbare råd på spændende, sjove og festlige måder. Hovedpersonen får læst tarotkort om nutid og fremtid. Derefter er det gæsternes tur til søge råd og vejledning hos de smukke tarotkort

Om Susanne Taylor

Susanne er bosat i København. Hun har været aktiv i mere end 30 år inden for alternativ - spirituel vækst og personlig udvikling. Hun har på eget forlag udgivet sit eget tarotsæt og skrevet bogen "Sjælens Ressourser" - En guide til pilgrimskortene.

Susanne har medvirket i flere tv udsendelser. Blandt andet i TV2. Dokumentarprogrammet fra 2003. "på rejse med sjælen".

Hun har gennem årene skrevet stjernetegn for flere ugeblade.  I en årerækker har hun været astrologisk skribent for verdens største modemagasin. ELLE. Desuden skriver Susanne Taylor om tarotkort for ugebladet. Ude og hjemme.

Susanne har stiftet sin egen tarotskole, hvor du kan lære om tarotkort, men du kan også tage en  grunduddannelse

Susanne fortæller

Når jeg som astrolog læser horoskoper eller tarot kort for andre, har jeg evnerne til at læse astrologiske aspektmønstre, farver, tegn og symboler. Jeg "ser" og knækker de mange tavse informationer som horoskopet og tarotkortene giver mig. 

Det giver mig ofte en form for klarsyn/hørelse. Jeg elsker at formidle spirituelle budskaber som enhver kan forstå med et åbent sind og hjerte. Jeg fortæller med glæde og humor, hvad du kan forvente af fremtiden, hvis du er klar til positive forandringer. Jeg beskæftiger mig ikke med personlige kriser og alvorlige sygdomme.

Du kan sagtens kobinere din personlige konsultation med et personligt horoskop og tarotlæsning. Det forstærker budskaberne og  giver inspiration, nye ideer og vejledning, som du kan bruge med det samme.

Stil spørgsmål. Jeg er for at hjælpe.. 

Susanne Taylor

Specialer

Brancher

 • Andre Terapiformer
 • Filosofi og åndsvidenskab
 • Spiritualitet
 • astrolog
 • astrologi
 • astrologi
 • Foredrag
 • horoskop
 • horoskop
 • Kurser, workshops
 • Ledelse
 • Medarbejdere og Teams
 • Organisation
 • stjernetegn
 • tarot

Hjemmesider

Video
præsentation

Kort


Tarotlæser Susanne Taylor - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt