Profil

Navn
Anja Lysholm
Titel
Monroe Institute Accredited Outreach Trainer
Hjemmeside
Guidede meditationer, workshops og Hemi-Sync
E-mail
anja@uforklarbar.dk
Telefon
30710259
Adresse
Algade 41B, 1. tv., 4220 Korsør

Introduktion

Jeg er uddannet på The Monroe Institute i USA og kan undervise dig i at udforske din bevidsthed ved hjælp af det meget effektive meditationsværktøj Hemi-Sync - et lydsystem der nemt får dig i den bevidsthedstilstand du ønsker. 

Min far døde af kræft i 1997 da jeg var midt i 20'erne. Det satte min spirituelle søgen i gang, og især livet efter døden blev et fokuspunkt. Jeg oplevede flere gange at medier kunne få kontakt til ham, og det var da meget hyggeligt, men først dag jeg fandt ud af selv at få kontakt, rykkede det ved min tro på et liv efter døden der nu mere nærmede sig viden. Mit motto er siden blevet "hvorfor tro når du kan vide?"

Jeg underviser i afdødekontakt og viden om Efterlivet via Bruce Moens metode. Hans første to bøger har jeg i øvrigt oversat og udgivet på dansk på mit eget forlag. 

Hemi-Sync var det værktøj der lærte ham at få forbindelse til Efterlivet. Det er et særdeles alsidigt redskab der kan bruges til at få ud af kroppen-oplevelser, lucide drømme, peakoplevelser m.m., men også "helt almindelig meditation", koncentration, bedre søvn og øget kreativitet. Det er designede lydmønstre, musik og øvelser til disse og mange flere formål. 

Ud over at formidle Hemi-Sync skriver og indtaler jeg egne guidede meditationer, og jeg har skrevet bogen Hvem er du utro? om det at være polyamorøs og vælge ærlighed frem for utroskab

Besøg uforklarbar.dk og læs...

Specialer

Brancher

  • Meditation
  • Spiritualitet
  • Afdødekontakt
  • efterlivet
  • guidet meditation
  • Hemi-Sync

Hjemmesider

Video
præsentation

Kort


Anja Lysholm - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt