Yoga og mindfulness for børn

Profil

Navn
Rikke Hallund
Titel
Animationsinstruktør
Hjemmeside
Happy Breaks
E-mail
hej@happybreaks.dk
Telefon
+4525134086
Adresse
Nordvej, 3390 Hundested

Introduktion

Rikke Hallund stiftede i 2010 Perlefilm. Rikke er uddannet animationsinstruktør fra Den Danske Filmskole år 2002. Debuterede fra Filmskolen med en prisbelønnet animeret tv-serie, Mira & Marie, for børn til DR, og har siden været dedikeret børnekulturarbejde under overskriften: Digital formidling til børn med en klar ambition om at lave kvalitetsformidling og underholdning i børnehøjde. 

Læs mere på https://www.perlefilm.com/

Rikke arbejder med børnekultur i bred forstand, fra tv-serien; ”Alverdens børnesange” til biograffilmen ”Otto og sut” fra 2010.  

I 2015 udkom Yoga Breaks - Ro i Klassen. Små eventyrlige læringsfilm til børn i indskolingen. Applikationen kan downloades gratis til Android og Apple. I skrivende stund downloadet 50.000 gange og netop udkommet på engelsk.

I 2018 udkom Mindful Breaks som en selvstændig udvidelse til Yoga Breaks. Mindful Breaks giver børnene lejlighed til at træne indre ro og balance. Mindful Breaks er også gratis og kan downloades via Google Play og AppStore.

Perlefilm arbejder med spil og læringsspil til iPad, animationsdokumentarfilm, workshops til børn på skoler, kulturskoler, museer og institutioner. 

Specialer

Brancher

  • Mindfulness
  • animationsfilm børn
  • animationsfilm børn
  • Foredrag
  • kreativitet med børn
  • Kunst

Hjemmesider

Kort


Yoga og mindfulness for børn - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt