Profil

Navn
Finn Petersen
Titel
Hypnotisør
Hjemmeside
www.alternativ-hypnose.dk
E-mail
dxn@esenet.dk
Telefon
31543156
Adresse
Bajstrup Bygade 58, 6360 Tinglev

Introduktion

Rygestop med garanti. Alternativ-hypnose dækker med hjemmehypnose. SydJylland og Fyn. Min erfaring er: Én behandling er normalt nok, afsæt ca. 1½ time.

Finn Petersen har arbejdet med hypnose siden 1994, med rygestop som speciale. Her har alternativ-hypnose udviklet en garanti ordning for folk, der er svære at hypnotisere. Ca. 94% kan hypnotiseres, nye undersøgelse viser, at efter 3 mdr. er 80 % stadig røgfri.

Derfor kan alternativ-hypnose nu tilbyde en gratis efterbehandling indenfor de 3 mdr.

Tilhører du de 6 %, der er meget svære at hypnotisere, er der en gratis behandling efter et besøg hos en psykolog. Efter en psykolog samtale er der normalt ingen blokeringer tilbage mod hypnose.

Skatteregler, Rygestopbehandlinger kan trækkes fra af firmaer, der har en rygepolitik. Vi tilbyder gerne dit firma et tilbud.

Vægttab eller slanke-hypnose. Med hypnose er det muligt , at komme i balance med de tanker, der bringer dig ud af ligevægt? Det vil altid være en god ide, først at kigge på dem, inden en livstilændring. Tit er en til to behandlinger nok. 

Musik, Meditation og selvhypnose Ligenu indspiller Alternativ-hypnose deres første musik, fremkommet efter hypnose, meditation og selvhypnose. 

Musikken bliver lagt på Alternativ-hypnose.dk hjemmeside, det første nr. er klar, kan høres på alle musik-søgetjenester. Tidal, Itunes, Apple Music, Amazon, Spotify og Deezer, 

Se efter gruppen Witchpromotion og melodi Twillight Zone

Har du brug for at skrive nye tekster? eller ny musik? Synge helt rent, eller bare sceneskræk kan hypnose bruges. Tag evt. et kursus i selvhypnose. 

Cola  afhængighed kan fjernes med hypnose. Behandlingen er lige så effektivt som ved rygestop, men det kræves, at man er motiveret til total cola stop. 

Børn Alternativ-hypnose hypnotiserer børn fra 10 år. Er børn motiveret, kan et barn opnå store forandringer, ex lavt selvværd, angst, skoleproblemer m.m.

Eksamensangst  kan afhjælpes kraftigt med hypnose, tit forsvinder eksamensangsten helt. Hypnosen fjerner den sorte klap efter bare en session. Giver stor selvtillid og bedre karaterer. Når hjernen slapper af husker du pludseligt alt. 

Køreprøve + teoriprøve Skal du til køre eller teoriprøve vil hypnose fjerne nervøsitet, og du overser intet. Normalt sparer du penge ved brug af en hypnotisør. 

Angst Alternativ-hypnose tilbyder hjælp til at slippe alle former for angst.

Regression bruges til at se tilbage i fortiden.

Depression afhjælpes efter få hypnose behandlinger. Lider du af nedtrykthed og manglende energi, føler dig trist til mode, koncentrationsbesvær, beslutningsvag, m. m. Så vil hypnose  gøre dit sind mere lys og glad.

Det handler om at komme i balance igen.

FutureAdpro, Vil du gerne have en din hjemmeside annonce ud i USA, UK eller EU, kan jeg anbefale FuturenetAdpro.

Fordelen er:

Adpro er gratis at bruge.

Kan bruges sammen med SEO eller Google Ads. 

Du får gratis annoncer, i hvilken som helst lande du vælger.

Du kan få 50 eller 100.000 klik på din hjemmeside a minimum 30 sek.

Jeg bruger selv FutureAdpro til at få min musik ud i verden f.eks Rusland, Australien osv.

Læs mere lige her: www.alternativ-hypnose.dk

Specialer

Brancher

 • depression
 • Eksamensangst
 • FutureAdPro
 • Futurenet
 • Hypnose
 • hypnose
 • livstilændring
 • musik
 • regression
 • rygestop
 • Styrkelse af selvværd
 • tekstforfatning
 • Vægttab

Hjemmesider

Video
præsentation

Kort


Hypnotisør Jylland - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt