Professionelt portrætfoto - gør forskel

Et professionelt portrætbillede skal du have! Et professionelt portrætfoto siger meget mere end tusind ord, og sender et signal om at du tager dig selv, din virksomhed  og dine klienter seriøst.

Professionelt portrætfoto  kan du bruge på din Levlykkeligt profil, din hjemmeside, som portrætfoto på facebook, LinkedIn, Twitter, Google+, som foto på datingsider og selvfølgelig privat og i din virksomhed.

Har du lyst til at prøve en professionel  fotograf  , så anbefaler vi to absolutte topfotografer, der tilmed giver en god rabat til levlykkeligt betalingsprofiler.

Fotograf Martin Mydtskov er søn af den verdensberømte portrætfotograf Rigmor Mydtskov (1926-2010), Dronningens fotograf m.fl.

Fotograf Martin Mydtskov var i årevis teaterfotograf, bl.a. fast tilknyttet Det Kgl. Teater m.fl., og fotograferer i dag i stort omfang private, medarbejdere og ledere i virksomheder, Berlingske Nyhedsmagasin m.fl. Martin Mydtskov viderefornyer de stolte traditioner i Huset Mydtskov. 
For galleri se www.mydtskov.dk.


Kontakt Fotograf Martin Mydtskov på mail: huset@mydtskov.dk, Mobil.: 2666 3436. Østbanegade 7, 2100 Kbh. Ø

Bjarne Stæhr
er en meget benyttet portrætfotograf i erhvervslivet. Bjarne arbejder derudover med mange andre genrer: Teater, magasiner, film- og tv-stills, musik, reklame, produkter m.fl.
For galleri se www.bs-foto.dk.

Kontakt Bjarne på mail: bjarne.staehr@gmail.com, mobil: 2168 5516. Rosengade 6, 1309 Kbh. K

PRISER OG STED

For kun 1700 kr. får du en stribe professionelle web-fotos knipset i Studie. For kun 2700 kr. får du din fotoserie taget på selvvalgt location, ude eller inde, efter individuel aftale med fotografen. Begge priser er under halvdelen af normalprisen. 

Alle priser er eks. moms.

Fotograferne kommer til Fyn og Jylland på udvalgte dage efter aftale.

 Opnå rabatten og få info ved at sende en mail direkte til fotografen og oplys profilnavnet på din Pro eller Super Pro profil på Levlykkeligt.dk.

 

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Professionelt portrætfoto - gør forskel