Spar penge på annoncer - få links

Spar penge - få Gyldne Links

Google elsker din Levlykkeligt profil


Link fra din Levlykkeligt profil til din hjemmeside kaldes på Google-sprog ”Golden Link”. ”Golden link” er lige netop dé links der stærkt forbedrer og øger din hjemmesides placering på nettet - såkaldt Link Juice. Du kommer slet og ret til tops når folk søger det du tilbyder på nettet. Du - dit eget eller din virksomheds navn - og din hjemmeside opnår derved en markant høj placering i brugeres søgeresultater. Altså en guldbelagt vej til at blive fundet først på nettet. Hvordan kan det nu være?

Google favoriserer Levlykkeligt.dk fordi der er:

1. Rigtig meget aktivitet med mange medlemmer og besøgene
2. Er fagligt relevant inden for feltet; mange publicerer faglige blogs, events, tilbud, videoer osv. med fokus på livskvalitet og personlig udvikling. Aktivitet og faglig relevans er begge afgørende faktorer for det gyldne link der peger på din hjemmeside. 


Et ”Golden link” fra din profil til din egen hjemmeside er en fantastisk og uligt fordelagtigt feature der sparer dig for mange penge til online marketing, annonce på facebook o.lign, og/eller bekostelige programmørudgifter til søgeordsoptimering (SEO) af din egen hjemmeside.

Vi tager ikke munden for fuld når vi hævder: Ingen almindelig hjemmeside kan i søgbarhed - og synlighed konkurrere med en profil på Levlykkeligt - til gengæld vil en professionel profil på Levlykkeligt netop pga. links få din egen hjemmeside meget højere i Google søgeresultater.

Antal link til hjemmeside(r)
Free: 0
Basic: 1
Pro: 2
Super Pro: ubegrænset

Med en Pro og Super Pro profil medfølger også  vores løbende tips og tricks guide og så selvfølgelig Levlykkeligt's Web-skole, så du klogt, nemt og strategisk snart kommer højere og højere op i søgeresultaterne på nettet. Jo dyrere en profiltype du vælger på Levlykkeligt.dk, jo flere muligheder.

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Spar penge på annoncer - få links