Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

Prøv lykken – tag på kulturrejse og oplev, hvad lykke er

Verden er fuld af mange forskellige lande, som alle rummer hver deres kultur og dertilhørende skikke. Verden er også fuld af oplevelser, som man ikke ville kunne opleve hjemme i Danmark, da disse ofte er unikke for de enkelte lande og kulturer. Ønsker du at opleve verden og opleve det spændende ved andre kulturer, så tag på kulturrejse med Viktors Farmor her.

Viktors Farmor sender mange eventyrlystne danskere afsted ud i verden for at opleve og lære om andre kulturer og skikke. Kendetegnet for rejserne ved Viktors Farmor er, at det er netop kulturrejser, hvor fokus er på at opleve kulturen og derigennem tilegne sig ny viden og blive klogere på landets historie. Det er derfor nogle meget oplevelsesrige rejser, hvor man vil komme hjem med kufferten fuld af nye minder og indtryk fra den verden, som vi alle er en del af, men som alligevel kan virke så fjern, når man oplever hvor forskellige folkefærd og levevis, som der er rundt omkring i verden.

Hvor går turen hen?

Hvis en kulturrejse har fanget din interesse, er det blot at beslutte, hvor rejsen skal gå hen. Mulighederne er mange, og Viktors Farmor tilbyder rejser til nærmest hele verden. Herunder kulturrejser til Asien, som byder på både historier, kultur, natur og spændende byer og de smukkeste templer. Derudover tilbyder de også rejser til Sydamerika, som udover den mægtige Amazonas-jungle også byder på andesbjerge og meget andet, og man kan også rejse i Europa, Balkan og Kaukasus, som ligeledes har meget at byde på med både smuk kultur og anderledes kulturer samt interessante historiske steder. Af andre steder kan både Afrika, Asien og Mellemøsten også nævnes, hvor Mellemøsten er det sted, som Viktors Farmor betegner som sit hjertebarn, da en rejse dertil er et eventyr i både historie, kultur og venlighed samt en masse religion.

 

 

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Prøv lykken – tag på kulturrejse og oplev, hvad lykke er