Blå himmel Yoga - yoga for børn og voksne

Prøv Aerial Yoga - Yoga i en hængekøje

Blog forfatter

Blå himmel Yoga er pt. det eneste yogastudie i Kbh.s kommune der tilbyder Aeril yoga, en ny, intens og dybtgående yoga-stilart.

Aerial Yoga kaldes også Fly Yoga, Anti-gravity Yoga, Aero-yoga og flere andre navne. Fælles er at man hænger i en særlig slynge, der også kan blive til et bælte og laver mange af stillingerne helt eller delvis i slyngen.

Yogaslyngen er et nyt banebrydende redskab indenfor yoga og ret fantastisk. Den omslutter kroppen som en slags puppe og giver en helt utrolig beroligende og støttet afspænding, der krammer og sætter gang i lykkehormoner. Den opfordrer til at lave mere yoga med hovedet nedad hvilket er sundt og foryngende for både krop og sind. Og den gør at man arbejder meget dybtgående med kernemuskulaturen, idet man hele tiden skal holde balancen. Aerial yoga er godt mod fladt hår, nedvendte mudvige og cellulitis (det sidste pga. en ret dybtgående massage lårene får i visse stillinger).

Aerial er velegnet til alle nysgerrige yogaudøvere og kan f.eks. give en intens træning uden at lægge vægt på armene hele tiden. Men, hvis du i forvejen svimmel af yoga eller ikke kan lide at have hovedet nedad er det nok ikke for dig (endnu). Aerial er heller ikke velegnet hvis du er gravid eller har hjerteproblemer eller alvorlige rygproblemer. Tag venligst en t-shirt på der dækker armhulerne til Aerial og tage venligst smykker af, da de kan rive hul i stoffet. Vi har faste hold på skemaet der er åbne for all, og vi afholder jævnligt workshops i Aerial yoga. Se Blå himmel Yogas hjemmeside.

__________________________

Sisse Siegumfeldt, Yogalærer
mail: info@blaahimmelyoga.dk
http://www.blaahimmelyoga.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Prøv Aerial Yoga - Yoga i en hængekøje