Mindfulness uddannelse Eve Bengta Lorenzen

Mindfulnessretreat med Eve Bengta Lorenzen på Mallorca hver maj og Italien hver september

09/04/2017 - 00:00

Mindfulness Retreatet på Mallorca afholdes på et af Mallorcas ældste klostre beliggende i utrolige naturomgivelser med en fantastisk 360 grader panorama udsigt over hele øen, så langt dit øje kan række.

Mindfulness i en form, som flere hundrede deltagere igennem de seneste 6 år har haft stort udbytte af på vore kurser på Mallorca og i Italien. Et kursus med træning i mindfulness værktøjer til at, styrke dit fokus, din stresskompetence, samt din evne til ægte fordybelse og udvikling.

I vores højeffektive kultur forsøger vi ofte at finde en teknik, en ny idé eller en “pille”, et hurtigt fix, der hurtigt kan reducere stress når vi har brug for det. Men hvis vi aldrig lærer at stoppe op og virkelig lytte til os selv, hvor realistisk er det så at vi får chancen for at mærke den virkelige årsag til stress?

Og hvordan skal vi kunne mærke noget der er sandere og dybere end det vi allerede kender til, hvis vi aldrig tager tiden til os selv?

En dyb forankring i mindfulness kan hjælpe til at skabe mere sammenhængende og effektive arbejdsmiljøer. Det kan også føre til en forbedret personlig evne til at identificere og løse problemer, og til at tage konstruktive beslutninger, som gør arbejdet mere tilfredsstillende, både for os selv og for dem vi arbejder sammen med.

Mindfulness træning lærer os at dvæle i dyb afslapning og opmærksomhed, og at bringe disse kvaliteter ind i ethvert aspekt af vores personlige og professionelle liv. Den stress reducerende effekt af meditation hænger nøje sammen med den voksende evne til nærvær og indsigt. Den udspringer fra éns egen evne til at være i stilhed og ikke-handlen med vågen opmærksomhed.

Retreatet er ikke for “tøsedrenge” eller for dem der rutinemæssigt undgår at mærke hjertets længsel efter større nærvær. Det kræver mod og vilje at komme helt til stede i sit eget liv. Dette retreat er dybtgående introduktion og træning i Mindfulness af landets mest erfarne undervisere. Hvad end du er ny eller allerede er bekendt med mindfulness, vil du vende hjem med fornyet indblik, indre ro, balance og overblik i hverdagen!

INDHOLD:

 • Intensiv træning i Mindfulness Meditationer
 • Individuelle og gruppeøvelser
 • Perioder med Stilhed
 • Spørgsmål og dialog
 • Tid til refleksion, integration og afslappelse
 • Mindful Movement og Yoga

 

 MÅL og UDBYTTE:

 • At kunne genetablere indre ro i sind og krop
 • At opleve øjeblik til øjeblik ikke-dømmende, ikke-reaktiv opmærksomhed
 • At kultivere og bevare mindfulness i dagligdagen
 • Genfinde sin indre klarhed,  retning og evne til at træffe de rigtige beslutninger.
 • At kunne generere effektive og autentiske løsninger i arbejdslivet og privat
 • Genetablere kroppens naturlige evne for stresshåndtering
 • Etablere bevidste strategier til at imødegå og håndtere stress
 • Øget koncentration og kreativitet
 • Udvikling af større kontrol, balance og ro
 • Bedre evne til at kommunikere konstruktivt
 • Fysisk og mental afslapning og veltilpashed

En del af kurset vil foregå i stilhed og hele retreatet er en god mulighed for at holde fri fra mobiltelefoni osv. Ud over undervisningen, vil der være mulighed for at booke individuel vejledning. 

Lidt om stedet - i Italien

Vi ankommer til øen og slottet søndag, med god tid til indkvartering inden middagen, hvorefter undervisningen begynder. De fleste af de efterfølgende dage er der undervisning 4 gange om dagen, men der vil altid være en god lang middagspause til praksis og integration på egen hånd fx i form af gåture i de både skønne og hyggelige omgivelser.

Dette intense Mindfulness forløb afholdes på den bilfri ø Monte Isola i Iseosøen. Nærmere bestemt på et smukt renoveret slot, hvor alt er tilrettelagt for at give alle de bedst mulige rammer for læring og fordybelse.

Historiske omgivelser, der ydermere byder på swimmingpool, restaurant og solterrasser med panoramisk udsigt ud over søen. Desuden gårdhave med oliventræer. Restauranten serverer lækre italienske retter produceret af lokale råvarer. Bl.a anvender man olivenolie fra egen produktion.

I nærheden ligger fiskerlejet Peschiera Maraglio, der ligesom de øvrige småbyer på øen, har bevaret den oprindelige atmosfære. Her er en lang sø-promenade, hvor bådene lægger til. Byerne Novale og Cure minder om bjerglandsbyer med huse med tykke stenmure og balkoner udført I træ. Cure ligger 500 m over havoverfladen.

Mindfulness Retreat i Italien, Monte Isola, med Eve Bengta Lorenzen, læs mere på Levlykkeligt.dk

Lidt om stedet - på Mallorca

Mindfulness Retreatet på Mallorca afholdes på et af Mallorcas ældste klostre beliggende i utrolige naturomgivelser med en fantastisk 360 grader panorama udsigt over hele øen, så langt dit øje kan række – maden er traditionel Majorkinsk.

Mindfulnessretreat på Mallorca med Eve Bengta Lorenzen

 

Næste Mindfulnessretreat:


Mallorca:
  9.-15. april 2017 ("Power of Mindfulness 1- "Entering Presence"

Italien: 12. til 17. september 2016 (Power of Mindfulness 4 – Relations & Dialogue)

Pris:

Monte Isola: Private: 16.500,00 kr.
Fradragsberettigede: 16.500,00 kr, plus moms.

Mallorca: 14.500 kr.
Fradragsberettigede: 14.500,00 kr, plus moms.

Du kan sikre dig en plads på The Power of Mindfulness ved at skrive til Charlotte på kontakt@mindfullife.dk

Prisen inkluderer:

 • En uges kursus “The Power of Mindfulness”
 • Fly tur/retur, samt transfer til og fra lufthavnen i Milano/Rom eller Palma de Mallorca
 • Værelse med eget bad og toilet
 • Fuld pension
 • Trænings-cd og materialer

 For yderligere betingelser læs her.

Undervisere: Eve Bengta Lorenzen og Robert J. Jørgensen

eve_robert1-300x200

NB! Retreatet kræver ingen forudgående erfaring med eller kendskab til mental træning eller Mindfulness, men er adgangsgivende til videregående mindfulness uddannelser. The Power of Mindfulness giver samme merit som et 8 ugers MBSR kursus i forhold til optagelse på vores Mindfulness Instruktøruddannelse.

Mindfulnessretreat i Italien, læs mere på vores hjemmeside, klik her

Mindfulnessretreat på Mallorca, læs mere på vores hjemmeside, klik her

 

__________________________

Eve Bengta Lorenzen,
Mindfulness underviser og certificeret mindfulness instruktør
Se mere på www.mindfullife.dk

 
Del indlæg

 • Google
 • Facebook
 • linkedin
 • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Mindfulnesskursus på Mallorca i maj og Italien i september