Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

Plej din hud indefra

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Vores hud skal holde i mange år, det er derfor vigtigt, at vi passer godt på den og plejer den. Der findes mange forskellige måder, du kan vælge at pleje din hud på, men en mulighed er med kollagenpulver. 

Kollagenpulver tilfører huden ekstra kollagen, som kan have mange positive effekter. Kollagenpulver fra Vild Nord er anti-aging og styrker hud, knogler, led og bindevæv. Samtidig indeholder det ingen sukker, smagsforstærkere eller tilsætningsstoffer. Pulveret fungerer på den måde, at det blot skal opløses i vand, hvorefter du kan drikke det. Det er også varmebestandigt, så det også kan bruges i varme drikke. 

Hvad er kollagen?

Det er altid en fordel at vide, hvad du indtager, derfor kan det også være rart at vide, hvad kollagen er. Kollagen er protein, som naturligt findes i kroppen. Mængden er højest, mens vi er børn, men falder efterhånden, som vi bliver ældre. 

Proteinet kollagen er det, der er med til at holde vores hud elastisk og fast. Men eftersom den naturlige mængde i kroppen falder med tiden, vil huden også blive mindre fast. Her kan tilskuddet fra pulveret være med til forbedre hudens elasticitet, samtidig med at det hydrerer huden. Det er altså med til at pleje din hud indefra, og samtidig lade skønheden komme indefra. 

Mange andre fordele

Kollagenpulveret har ikke kun den fordel, at det plejer din hud indefra, det er også med til at styrke selve dine knogler. Derudover hydrerer og fugter det også din hud.  

Men det er ikke kun for dig, der er fordele. Selve måden, det bliver lavet på, er også med stor omtanke for miljøet. Det laves af produkter, der enten er økologiske eller direkte fra naturen. Det laves på rene nordiske råvarer fra det nordlige Atlanterhav og de nordiske skove. Hvorefter selve produktet produceres i Danmark. 

 

Relaterede artikler efter områdePlej din hud indefra