Underviser i konflikthåndtering og kommunikation Pia Hardy

Styr din tid - prioriter og planlæg og undgå stress

07/12/2020 - 09:00

Få nye vaner, og bliv en god planlægger på dette 2 dages kursus i København

Oplever du at mange opgaver haster og andre pludselig styrer din tid? Har du for mange afbrydelser og for mange bolde i luften, og har du svært ved at koncentrere dig og holde fokus på det vigtigste?  Så vil dette kursus i personlig planlægning og tidsstyring give dig muligheden for at effektivisere dit tidsforbrug og kigge dine arbejdsvaner grundigt efter i sømmene.

På kurset vil du arbejde med effektive metoder og praktiske planlægningsværktøjer der hjælper dig med at komme ud af den onde tidsspiral, skabe overblik, prioritere optimalt og skabe mere effektivitet i din hverdag. Kurset er åbent for alle.

Bestil et internt kursus eller et personligt forløb

Kurset kan bestilles som et skræddersyet virksomhedskursus tilpasset din organisation og din profession og kan holdes enten på dansk og eller på engelsk. Kurset udbydes også som et foredrag eller en worksshop, fx til et afdelings-seminar eller en temadag.
Det er endvidere muligt at bestille et forløb hvor en eller flere medarbejdere får hjælp til at ændre arbejdsvanerne og deres workflow via personlig sparring på arbejdspladsen. Kontakt os for mere information og vejledning på tlf. 20 32 32 69 eller 70 70 79 18 eller mail til ph@fortunakurser.dk

Hvem deltager på kurset i personlig planlægning og effektivitet?

Kurset i personlig planlægning og stresshåndtering er et kursus for travle medarbejdere og ledere som oplever de har for mange opgaver og for lidt tid, og som ønsker at gøre en indsats for at styre deres tidsforbrug optimalt, undgå stressfælden og styrke arbejdsglæden og effektiviteten.

Udbytte på kurset i personlig planlægning

Personlig planlægning og stresshåndtering vil hjælpe dig til at blive mere effektiv og mindre stresset. Du vil blive mere bevidst om dit nuværende tidsforbrug og din effektivitet, og du får indsigt i din tidstype og hvordan du bedst muligt arbejder sammen med andre tidstyper. Du får inspiration til at indarbejde større tidsrealisme i din planlægning så du kan opnå større fleksibilitet i din hverdag.

Du bliver bedre til at skabe overblik over dine opgaver og prioritere og planlægge dem så du bevarer dit overblik og dit fokus. Du bliver bevidst om dårlige vaner som blokerer for øget effektivitet og får idéer til at overvinde udskydelsesadfærden og skabe nye og hensigtsmæssige vaner. Du lærer teknikker til at sige fra og bede om det du har brug for med overbevisning og gennemslagskraft.

Personlig effektivitet: Udbytte for virksomheden

En medarbejder som har deltaget på et kurset i personlig planlægning og stresshåndtering, vil vende tilbage med en række praktiske ideer og færdigheder som kan føre til øget effektivitet og arbejdsglæde. Hvis en hel afdeling eller gruppe undervises sammen på et virksomhedskursus, vil afdelingen få et fælles "sprog", en fælles måde at arbejde med prioritering og planlægning på.

Indhold og form på kurset i personlig effektivitet

Kurset veksler mellem teorioplæg om tidsstyring og planlægning - og masser af øvelser individuelt og i grupper. Øvelserne tager udgangspunkt i dine/jeres egne arbejdsopgaver og udfordringer med tidsstyring.

Du arbejder bl.a. med at:

 • Få indsigt i dit tidsforbrug og din effektivitet
 • Få indsigt i din og andres tidstyper - de svage og stærke sider
 • Bruge værktøjer til at sætte mål med arbejdsdagen og opgaven
 • Lære at skelne mellem "vigtigt" og "haster"
 • Metoder til at afstemme forventninger - skab balance mellem tid og opgaver
 • Prioritere arbejdsopgaver med prioriteringsmatrixen
 • Lære dine tidsrøvere at kende og få metoder til at fjerne dem
 • Undgå at falde i i hasterfælden
 • Håndtere de mange afbrydelser i hverdagen
 • Få bugt med udskyderadfærden
 • Skabe realistiske "to-do"-lister og tidsbudgetter
 • Håndtere mails effektivt samt god opgave- og kalenderstyring
 • Få indsigt i tips og tricks til brug af praktiske planlægningsværktøjer
 • Opgaveorienteret planlægning på kort og lang sigt
 • Delegering af opgaver på alle niveauer
 • Kende dine stress-signaler og håndtere stresskilderne
 • Metoder til at sige fra eller anmode om ændringer
 • Styrke dit mentale fokus med mindfullness
 • Skabe din egen handlingsplan med de nye vaner.

Underviseren

Underviser i personlig planlægning og effektivitetPia Hardy er erhvervspsykologisk rådgiver med speciale i personlig effektivitet og stresshåndtering. Hun har mange års erfaring i at rådgive, coache og undervise virksomheder i personlig planlægning og stresshåndtering. Pia Hardy er certificeret coach efter international standard og certificeret konfliktløser og mediator. Hendes baggrund er bygget op af mange års kurser, uddannelser og erfaringer med planlægning, kommunikation og stresshåndtering på arbejdspladser og i erhvervslivet. Hun er oprindelig uddannet lærer og ingeniør og har en bredt funderet tilgang til erhvervslivet og arbejdspladser.

Deltagerne vurderer Pia Hardy som en topengageret og inspirerende underviser med fokus på den enkelte kursist og dennes styrker og udfordringer. Hun lægger vægt på, at deltagerne får ny viden og masser af praktisk erfaring med sig hjem, så hverdagens udfordringer kan håndteres endnu bedre.

Referencer og udtalelser om kurset i personlig planlægning

Pia Hardy har haft deltagere på kurset fra bl.a. Novo Nordisk A/S, MAN Diesel A/S, PFA Pension, Døvefilm, Greenland Contractors, Man Diesel A/S, Vejdirektoratet, DFL, Post Danmark Transport, Kcllert, Handleskolen Minerva, DONG Energy, Nordea Liv og Pension, Beredskabsstyrelsen.

Læs deltagernes udtalelser om kurset i Personlig planlægning

Datoer for åbne kurser   
7.-8. dec. 2020
22.-23. mar. 2021
21.-22. jun. 2021
13.-14. dec. 2021

Varighed:2 dage fra kl. 9-16

Pris pr. deltager: 8.950 kr. plus moms

Underviser:Pia Hardy

Sted: Ascot Hotel, Studiestræde 61, København

Kontakt os på ph@fortunakurser.dk eller ring på 20 32 32 69 eller 70 70 79 18

 

__________________________

Pia Hardy - Fortuna Kurser & Coaching
Kommunikationsrådgiver og erhvervscoach
Direkte: 2032 3269
Telefon: 7070 7918
ph@fortunakurser.dk
www.fortunakurser.dk
Del indlæg

 • Google
 • Facebook
 • linkedin
 • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Planlægning og tidsstyring - stresskursus i København. Læs mere