Jalousi Gruppeforløb Århus

13/01/2018 - 23:39

Plaget af jalousi? Så er dette skræddersyede udviklingsforløb hos Aarhus Parterapi lige noget for dig.

Du kan deltage uanset om du er single eller i et parforhold.

Når man er meget jaloux er livet et helvede. Ofte har man en følelse af at intet rigtigt hjælper. Man får lyst til at gi helt op på kærligheden, fordi jalousien gør kærligheden så pinsom.

Der findes mange råd og tips på nettet, jeg er sikker på at de er velmente, men de virker bare ikke, når man er meget jaloux. Du ved det siden du læser her og stadig er meget jaloux og jeg ved det, for jeg har også prøvet dem af.

Der findes også masser af bøger om emnet. Det er altid rart med en forståelse af ens problem, men forståelse fjerner ikke den svære jalousi, fordi når du er jaloux bestemmer dine følelser over hjernen og så er det ligegyldigt hvor klog du er eller hvor meget du ved.

Hvis man ikke kender det fra sig selv, har man ingen chance for at sætte sig ind i, hvordan det er.

Jeg var selv i mange år pint af svær jalousi. Jeg var så ramt at jeg i lange perioder helt opgav at forsøge mig med kærligheden. 

Jeg prøvede mange forskellige slags terapi, jeg læste en masse om emnet og tog forekellige terapeutiske uddannelser uden at det rigtig hjalp på min jalousi. Først da jeg uddannede mig til parterapeut, fik jeg fat i de metoder der virkede på mig.

Svær jalousi skal arbejdes væk. Du skal lave et særligt følelsesarbejde, hvis du skal have en ærlig chance. Alt andet er bare endnu et nederlag.

 

INTENSIVT JALOUSI FORLØB

Vi mødes følgende 5 lørdage fra klokken 12.00 til ca. 17.00.

1) Lørdag 13. januar 2018

2) Lørdag 10. februar 2018

3) Lørdag 10. marts 2018

4) Lørdag 7. april 2018

5) Lørdag 5. maj 2018

Prisen er 4000 kr. incl. forplejning. Der er mulighed for betaling i rater. Der serveres frugt, kildevand, sodavand, kaffe og the. Der er hjemmeopgaver, som skal laves for at få bedst udbytte af forløbet. Der er max 8 personer på et hold. Deltagterne er alle i samme situation som dig. Der skal være flere på et hold, ellers kan vi ikke bruge de metoder der faktisk virker på jalousien. Det hele foregår i Aarhus Parterapi's lokaler på Julsøvej 238 i Risskov. 

Hvis du vil med så udfyld tilmeldingsformularen på www.aarhusparterapi.dk så kontakter jeg dig indenfor få dage.

Hvis du har spørgsmål inden du beslutter dig, er du meget velkommen til at sende en mail til kontakt@aarhusparterapi.dk 

Jeg håber vi ses.

Med venlig hilsen

Jesper Fristed

__________________________

Parterapeut Jesper Fristed
Århus Parterapi
http://aarhusparterapi.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Jalousi - Gruppeforløb i Århus for singler og par. Læs mere