Akupunktør Annette Løwe

Personlig udvikling og ferie på Kreta - 7 dage

23/05/2020 - 00:00

FREDFYLDT UDVIKLINGSREJSE TIL DIG DER ER GÅET LIDT I STÅ

7 dage i skøn villa med panorama havudsigt. Den 23.-30. maj 2020

Sammen med en lille gruppe på 6 kvinder, føres du kærligt igennem en naturlig og intens process, der giver dig klarhed, livsglæde og masser af overskud til et liv, hvor du går efter at have det godt på alle områder - fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og åndeligt.

Det er ikke et kursus i positiv psykologi og vi putter ikke flødeskum på løgn, men ser modigt skam, frygt, sorg og vrede i øjnene, så det ikke længere har magten i vores liv. På magisk vis giver det masser af frihed og livsglæde, bare vent og se.

Imens vi arbejder med vores personlige udvikling, skal vi have det luksus. Derfor foregår retreatet midt i den skønne natur på kreta, med 180 graders havudsigt, privat pool, lækker sund mad, gratis akupunkturbehandlinger, blid yoga og energiøvelser.

Det vigtigste redskab på turen er EFT Tapping, som er en kombination af Østens akupunktur og moderne psykologi. EFT ændrer din vibrationelle tilstand og hjælper dig til at tiltrække det du ønsker. Det er en naturlig vej til et positivt og energimæssigt lettere livssyn.

Læs meget mere detaljeret om turen på www.annetteloewe.dk/retreat

 

 

 

 

__________________________

Akupunktør Annette Løwe
Kbh. K
https://annetteloewe.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Personlig udviklingsrejse med energimedicin på Kreta