Blogger og Hverdagsfilosof

Personlig Udvikling

Blog forfatter

Har du en følelse af at "vågne op"?  - en impuls til at tage dig selv mere alvorligt? Jeg tilbyder forløb med personlig udvikling.
Som ID Psykoterapeut og Mentor, kan jeg støtte dig i at:

  • rydde op    (bevidstgøre og bryde mønstre)
  • vokse op    (Integrere nye livskompetencer)
  • åbne op     (hele gamle sår og leve fra hjertet)
  • lyse op      (manifestere dit autentiske jeg)

- helt konkret ved at bevidstgøre ubevidste mønstre i livet og opbygge nye kompetencer. Til at hele gamle sår og traumer, og turde være mere tro mod dig selv. Hvis du turde holde hjertet helt åbent og gå ud i verden og lyse op, præcist og autentisk som den du dybest set er, hvordan ville dit liv så være?

Når jeg taler med mennesker om, hvad der virkelig er vigtigt for dem, så er det nærvær og autenticitet. At være tro mod egne værdier. Jeg oplever, at rigtig mange mennesker har en udefinerbar længsel efter at komme mere hjem i sig selv.

Vi lever i en tid præget af hektisk tempo og tårnhøje forventninger til os selv.
Heraf udspringer det meget beskrivende ord "speltmødre", som bruges i flæng om dem der tilsyneladende klarer det hele, og oven i købet har overskud til det helt rigtige sunde hjemmebag. Vi stiller store krav til os selv. Og det er ikke nødvendigvis en dans på roser at være "speltmor"!

De fleste arbejder hårdt i årevis, for at få familieliv, økonomi, karriereudvikling, materiel komfort og selvrealisering til at gå op i en højere enhed. Ikke underligt at mange mennesker på et tidspunkt ender i et limbo af livskrise, stress, parforholdsproblemer og udefinerbar længsel.

Alt for ofte føles det som om de ydre krav overskygger muligheden for virkelig at være tro mod vores inderste, dybeste sandhed, der hvor hjertets visdom bor.

Vores evne til at mærke vores egne behov og tage os selv alvorligt, har det med at drukne i vasketøj og - ja - speltboller til næste forældremøde. Og det er faktisk ret alvorligt, på den lange bane. Hvis vi skal være hele mennesker, så er det nødvendigt at tænke i helheder. Det betyder, at hvis vi glemmer selv at tage iltmasken på, inden vi giver til mand, kone, børn, chef, kollegaer mm, så ender vi med et grimt styrt. Relationen til vores omverden er en direkte afspejling af relationen til os selv.

Livskriser kan have mange ansigter. Den indre længsel kan vækkes gennem sygdom, skilsmisse, stress, ulykke, depression, tristhed og meget andet. Neden under disse udløsende faktorer, findes ofte en indre kalden, der bliver sværere og sværere at overse. Vores inderste kerne, vil have os tilbage til vores dybere selv, nogle kalder det et "wake up call". Når vi vælger at tage os selv alvorligt, kan livskrisen vise sig at være selve nøglen til indre frihed.

__________________________

Gitte Olesen, blogger og hverdagsfilosof
Psykoterapeut Tisvildeleje
Se mere på: http://gitteolesen.dk/

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Personlig udvikling - styrk din personlige udvikling. Læs her