Personal Leadership Tour - Preview på Tony Robbins Unleash The Power Within - Mindjuice Aarhus

02/02/2017 - 18:00

Vil du lære at lede dig selv til ekstraordinære resultater og skabe et liv du elsker at leve?

Grib chancen - Kun dette ene foredrag i Aarhus!

 

Kom til et forrygende preview på Tony Robbins UPW 2017 med Karina Thykær fra Mindjuice og Thomas Rex fra Speakers Club.

 

På dette særlige event vil du få indblik i hvad Personal Leadership omfatter, hvordan du løfter dit liv til det næste niveau, går forrest med at være autentisk og skabe det liv du drømmer om.

 

Personligt og autentisk lederskab handler ikke om medfødte talenter. Det handler derimod om at tage udgangspunkt i, hvem du vil være i udfordrerende situationer i livet. Den væremåde kan trænes. Vil du vide hvordan? Så kom til eventet 2. februar i Mindjuice.

 

Du får samtidig en forsmag på verdens største selvudviklings seminar Unleash The Power Within med den verdensberømte coach Tony Robbins, der har hjulpet mere end 50 millioner mennesker igennem hans karriere.

 

 

OM KARINA THYKÆR:

Karina Thykær er en del af lærerstaben hos Mindjuice Academy. Hun er en anerkendt og efterspurgt underviser og har været med at med til at uddanne et stort antal mennesker i personligt lederskab, kraftfuld kommunikation, forandringsledelse og Enneagrammet. Karina Thykær brænder især for det personlige lederskab og vil denne aften dele ud af sine egne erfaringer om, hvad der skal til for at skabe et liv, du ønsker at leve.

 

 

OM THOMAS REX FREDERIKSEN:

Thomas Rex Frederiksen er en af Danmarks førende eksperter indenfor Det Personlige Lederskab. Han fungerer som konferencier, skribent, iværksætter og businesmentor. Thomas har arbejdet i 20 år med udvikling af mennesker og de sidste 8 år i spidsen for Speakers Club, hvor han løbende holder foredrag om lederskab og personlig udvikling.

 

 

UNLEASH THE POWER WITHIN:

UPW 2017 i London 27-30 april 2017 er verdens største selvudviklingsevent med verdens indiskutabelt mest succesfulde transformationscoach, Tony Robbins. Hundredvis af danskere har allerede deltaget, og de vender alle forandrede hjem – motiverede, mentalt forberedt og klædt på til at ændre fremtiden, til at træffe de svære valg, til at gå efter drømmen.

 

 

“Forestil dig at blive ramt af lynet med en positiv energi der kan og vil forandre og forbedre alt. Forestil dig at se lyset, at forstå meningen med det hele. Forstil dig en fantastisk inspiration, de stærkeste værktøjer til at udnytte dit potentiale, at opdage dine virkelige indre styrker og at nå dine vildeste drømme og mål. Forestil dig nu at dette ikke blot skal være en forestilling i dit sind, men din virkelighed. Tony Robbins er med sikkerhed den største kapacitet i verden til sikring af denne virkelighed. Du har ikke råd til ikke at lære af Tony Robbins”

 

 

Er du i tvivl om, hvorvidt Tony Robbins/UPW 2017 er noget for dig, så er denne inspirationsaften en fantastisk anledning til at få svar på en masse spørgsmål.

 

 

DET FÅR DU PÅ AFTENEN:

 • Mød Karina Thykær, underviser og daglige leder i Mindjuice Aarhus
 • Mød Thomas Rex Frederiksen, stifter af Speakers Conner
 • Få defineret dit personlige lederskab
 • Få meget større selvforståelse og handlekraft
 • Smagsprøver fra Tony Robbins UPW
 • Mulighed for særlig earlybird rabat
 • Masser af inspiration af gå videre på

 

 

PERSONAL LEADERSHIP TOUR:

Torsdag 02. februar fra kl 17.00 – 20.00

i Mindjuice, Graven 20, 8000 Aarhus C

 

 

FRI ENTRÉ - TILMELDING NØDVENDIG:

Tilmeld dig online på mindjuice.com, på info@mindjuice.dk eller 33133301.

 

Tilmeld dig nu! Kun få pladser.

__________________________

Mindjuice Academy er Danmarks førende institut for bevidst læring og lederskab.
Vi tilbyder ekstraordinære coachuddannelser, lederkurser, Enneagramworkshops, medarbejderudvikling m.m.
Læs mere på https//www.mindjuice.com
Del indlæg

 • Google
 • Facebook
 • linkedin
 • twitter
Personal Leadership Tour - Preview på Tony Robbins Unleash The Power Within - Mindjuice Aarhus