Psykoterapeut og spirituel vejleder Jane Mejlhede

Energitransformation

Blog forfatter

En personlig energitransformation vil bringe dig mere ro, nærvær, fokus, overskud og energi. En følelse af, at du står i din egen kraft og har langt sværere ved at blive bragt "ud af dig selv", når hverdagen er hektisk og udfordrende.

Energitransformationen er en længerevarende og dybdegående healing til dig, der er klar til at tage et stort ryk og virkelig slippe gamle og forældede energistrukturer. PET'en hjælper dig til at tage det spring, der skal til, hvis du vil hæve din vibration på mere varig basis. Du får en grunddig udrensning og afbalancering af hele dit chakrasystem, sådan at du får mulighed for at give slip på alt det, som ikke længere støtter dig i at være den person, du i virkeligheden er.

Du må være indstillet på en større proces, som typisk tager 2-3 timer, og som også kræver både vilje og arbejde fra din side. Jo flere ressourcer du er villig til at give til processen, jo mere er du også i stand til at transformere.

Sessionen afsluttes med en særlig initiering, som støtter dig i vedvarende at hæve din vibration i det omfang, dit system er klar til det, sådan at du bedre bliver i stand til at møde de udfordringer, som ligger i denne tid.

Det er mest hensigtsmæssigt, hvis du ikke lægger planer for resten af dagen, når du har fået din energitransformation, da man oftest har brug for ro og hvile bagefter for at processen får mulighed for at integrere sig ordentligt.

Læs mere her

 

__________________________

Jane Mejlhede. Psykoterapeut og spirituel vejleder.
Læs mere https://janemejlhede.com

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Dybtvirkende healing, udrensning og afbalancering af dit energisystem