Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

Pas på naturen

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Mindfulness i naturomgivelser

Du kender sikkert til det at have en travl hverdag, hvor du hele tiden skal være på. Om du så enten styrter rundt fra aktivitet til aktivitet, eller om du bruger mobilen eller fjernsynet til at distrahere dig selv, så du ikke behøves at tænke over, hvad du føler lige nu, vil du have glæde af mindfulness. Med mindfulness vil du lære at acceptere dig selv og dine tanker i nuet.

Hvad er mindfulness?

Mindfulness handler om at være tilstede i nuet, men på en ikke fordømmende måde. Det handler altså om at acceptere, hvor du er i øjeblikket. Du kan bruge dine sanser til at være tilstede i nuet, hvor du kan overveje, hvad du ser, hører og lugter, og her kan naturen bruges. Det, at du opholder dig i naturomgivelser, er med til at sænke niveauet af stresshormoner i din krop. Du får simpelthen lov til bare at være, og der er masser af indtryk, som du kan tage ind uden at blive forstyrret. Det anbefales, at du tager på daglige gåture eller ophold i naturen for at mindske stresssymptomer og samtidig få en bedre tilværelse. Det behøves ikke være lange ophold, men selv 10 minutter i kontakt med dig selv og de grønne omgivelser, vil være nok til at få mere overskud i hverdagen. 

Pas på naturen

Derfor er det vigtigt, at vi passer på naturen, så den kan blive ved med at være lige så grøn og skøn, som den er i dag. Dette kan du blandt andet hjælpe med at støtte op om ved at skifte til grøn energi. Grøn energi er med til at begrænse klimaforandringerne, da der bliver benyttet vedvarende energikilder såsom vindenergi. Hvis du vælger grøn energi, er du med til at passe på naturen, hvilket vil sige, at generationerne efter os, også kan få glæde af de grønne omgivelser. 

 

Relaterede artikler efter områdePas på naturen