Parterapi-parterapeut.dk i København

Parterapi ved certificeret parterapeut

Blog forfatter

Parterapi-parterapeut.dk

Over 30 års erfaring √
Privatpraksis siden 2002 √
Parterapi på dansk og engelsk √
I København, lokalt eller online √

Få specialiseret hjælp i parforholdet indenfor ...

• Relationel psykoterapi og parterapi
• Sexologi, familie- og imagoterapi
• Utroskab, krise, traume og sorg
• Stress, angst og depression
• Alkohol og medafhængighed
• Sundhed, ernæring og energi
• Access bars, body process og yoga
• Coaching og supervision til erhverv

Læs mere: parterapi-parterapeut.dk 

Parterapi ved parterapeut Kasper T. Larsen ...

Coach, sexolog og psykoterapeut Kasper T. Larsen er certificeret familie- og parterapeut med speciale i psykologiske, alkoholmæssige, seksuelle og relationelle problemer i familien og parforholdet.

Herunder har Kasper særlig erfaring med utroskab, krise, stress, angst, depression og sorg samt alkoholafhængighed og medafhængighed - voksen barn af alkoholikere. Som relationel kropsterapeut tilbyder Kasper desuden mentalenergetisk arbejde i form af access bars, access consciousness kropsprocesser, yoga, yoga-terapi og par-yoga.

Over 30 års international erfaring ...

Kasper har over 30 års erfaring indenfor feltet. Han behersker flere forskellige metoder og værktøjer samt taler dansk, engelsk, tysk, fransk, svensk og norsk. Det primære sprog, hvorpå der tilbydes parterapi, psykoterapi og supervision er dansk og engelsk. Læs mere om effektivt koncept i parterapi.

Kasper har studeret og arbejdet udlandet. I hele sin karriere har han haft internationale klienter fra alle samfundslag og lande. Samt ydøvet online coaching, supervision, psykoterapi og parterapi med klienter helt oppe fra Nordgrønland til fx det sydlige Afrika.

Kasper har desuden i mange år trænet og arbejdet som terapeut og supervisor bl.a. på masterlevel i Gatla - som er højt estimeret og akkrediteret på globalt plan af bl.a. American Psychological Association. Kasper er desuden specialuddannet i international parterapi på Basic og Advanced level ved Gatla. Kaspers terapeutiske uddannelse er endvidere godkendt på europæisk plan af EAP og EAGT.

Kasper har haft selvstændig privatpraksis siden 2002 samt har tidligere og undervejs arbejdet som krise-, familie-, parterapeut, psykoterapeut, alkoholbehandler og rådgiver for voksne børn af alkoholikere i Røde Kors, Blå Kors, Tuba, Lænken og Socialpsykiatrien.

Sundhed i parforholdet ...

Det overordnede menneske- og behandlingssyn er holisme og sundhed. At det hele er et system og at de forskellige faktorer som sind, psyke, krop, ernæring, motion, sundhed, sexliv, kærlighed, familie og parforhold hænger sammen. At alt i bund og grund er energi og relationelt. Derfor omfatter metoderne udover parterapi og psykoterapi også access bars, ernæring og yoga inkl. par-yoga og yoga-terapi. Parterapi-parterapeut.dk's motto er Mens sana in corpore sano - Sund psyke i en sund krop med sunde relationer og et sund arbejde/business ©. Eller sagt på en anden måde - health, wealth and happiness. Og grundlaget for processen er et højeste ønske om - Ease, joy and glory.

Parterapeutisk princip ...

Det bærende princip for alt sundhed er selvregulering. Det grundlæggende for Parterapi-parterapeut.dk's metode er derfor spejling og dialog - med henblik på at klienten selv kan skabe indsigt, ansvar, beslutning og handlingsskabende forandring. Mottoet her er derfor - hellere mestring end omsorg ©. Stilen er ærlig, direkte og hurtig. Let, varm og med kærlig humor.

Parat til indsigt, ansvar, udvikling og forandring ...

Hvis du er parat og vil betale forandringens pris, er du og din partner velkommen. Terapi koster både tid, penge og energi. Samtidig at der altid er omkostninger eller ting man skal sig farvel til og åbne op for ved enhver forandring. I kan komme alen til individuel psykoterapi eller sammen til parterapi - det er samme pris.

Parterapi i København, lokalt, online ...

I kan få sexologisk samtaleterapi, parterapi, imagoterapi, psykoterapi og alkoholbehandling / behandling af voksne børn af alkoholikere når som helst og hvor som helst - i København, lokalt eller online. På hjemmesiden finder I info og priser for min praksis i Valby København og online i alm. arbejdstid. Workshops og kurser i fx supervision, terapi, imago og access bars certificering m.v. arrangeres også lokalt.

Parterapeutisk klinik i København ... 

Klik og læs mere om priser og Parterapi-parterapeut.dk 

Booking: 61661900
Betaling: Mobilepay

Coach, supervisor & psykoterapeut
Access Consciousness Bars Facilitator
Access Facelift & Body Process Practitioner
RYT 200 Exam Yoga Teacher

MBA Kasper T. Larsen
Overskousvej 7, st., tv.
DK-2500 København ved Valby Station

Konsultation i København, lokalt og online
Access bars, psykoterapi og supervision til erhverv 

Klik og læs mere på min profil 

__________________________

Yogalærer, coach og psykoterapeut Kasper T. Larsen, MBA
Access Bars, Yogaterapi, Psykoterapi, Parterapi og Sexologi
Alkoholbehandling og terapi til Voksne børn af alkoholikere
Læs mere https://parterapi-parterapeut.dk/

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Parterapi-parterapeut.dk i København | Speciale i parterapi & sexologi