Parterapeut Hypnoseterapeut Psykoterapeut Anders Aagaard

Parterapi med hypnose i København

Blog forfatter

Trænger I til at få gjort noget ved jeres parforhold?
Møder I de samme udfordringer med jer selv og hinanden igen og igen?
Ønsker I at kunne være mere for hinanden på en bedre måde?
Og ønsker I mere ro og fred med jer selv og hinanden?

Hos Anders Smith Aagaard, "Aagaard Psykoterapi Parterapi og Hypnose", kan I få parterapi med ekstra hjælp fra hypnose. 

Sessionerne foregår i København Brønshøj.

Med sine mere end 30 års arbejde med mennesker har Anders Aagaard stor og dyb erfaring med de mange forskellige problemstillinger, som mennesker kan have.

Med parterapi hos Anders Aagaard får I gode værktøjer til et bedre parforhold. I får jeres mønstre som fx jeres måde at være, tale og tænke på sat under lup. I vil dermed let kunne undersøge, hvor det går galt, og I finder frem til, hvad I med fordel kan gøre anderledes.

Måske viser der sig uhensigtsmæssige gamle mønstre fra barndommen, som ubevidst føres videre i parforholdet. Gennem terapien vil jeg give jer konkrete muligheder for at ændre disse mønstre, så I får mere glæde sammen.

Når der kommer børn i et parforhold, eller de flytter hjemmefra, fører det ofte store omvæltninger med sig. Her kan parterapi være en god investering for at imødekomme, at I begge får taget ansvar for jeres nye roller i parforholdet.

Udover de parterapeutiske samtaler har I mulighed for at få integreret hypnose, hvor I begge får hjælp til større indre ro og dermed større overskud.

Parterapi i kombination med hypnose betyder en lettere, men samtidig mere dybtgående løsning på jeres parforholdsproblemer, da I derved kommer til at opleve jer selv og jeres konfliktskabende mønstre på en langt mere direkte måde end ved traditionel parterapi.

Hej Anders, Vi har skrevet følgende anmeldelse om vores forløb hos dig på Google:

Vi har haft en helt fantastisk oplevelse under vores hypno-parterapi forløb hos Anders.
Han har en tryg, varm og beroligende tilstedeværelse, som giver mulighed for at åbne sig op og være tilstede i rummet. Vi kom med ønsket om at forbedre kommunikationen mellem os, samt øge vores forståelse og empati overfor hinanden under konflikthåndtering. Men forløbet har løftet vores respekt for hinanden og generelle forhold i alle aspekter. Vi troede faktisk ikke, at vi kunne blive gladere for hinanden, da vi kom til Anders, og at vi blot skulle arbejde på kommunikationen, men der tog vi fejl. Vi siger mange tak til Anders for at have vist os, at der er endnu mere kærlighed, empati og samhørighed i vores forhold, end vi havde kunnet forestille os.
Vi har nu aftalt, at vi kommer tilbage en gang hver halve år for at pleje vores forhold.

Du må endelig bruge det på hjemmeside/sociale medier eller hvad end, du kunne have lyst til, hvis det kan være nyttigt for dig.

Tusind tak for et fantastisk forløb. Vi glæder os til at komme tilbage.

De bedste hilsner,
Trine & Jonas 

Læs mere på http://aagaard-psykoterapi.dk/parterapi-koebenhavn/

__________________________

Hypnose, Hypnoterapi, Parterapi og Psykoterapi ved Anders Aagaard
www.aagaard-psykoterapi.dk

 

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Parterapi - få et bedre parforhold med hypnose. Læs mere