psykoterapeut parterapeut københavn

Parterapi, Kbh - intensivt forløb for par i krise

Blog forfatter

At give op

Når man som par føler, at der ikke er anden udvej end at opsøge en parterapeut, er punktet ofte nået, hvor man ikke magter mere. I er ved at give op, og er måske på randen til skilsmisse. Alle jeres drømme og forhåbninger om parforholdet og jer to sammen, er bristede, og jeres forestillinger om fremtiden desillusionerede.

Kærligheden

Alligevel, er der stadig noget der holder jer sammen. Noget der får jer til at erkende, at der måske er et eller andet der kan gøres. For under hverdagens gøremål ligger kærligheden til hinanden og ulmer. Måske viser den sig for jer i glimt, men det kan også være, at I føler, at der går alt for lang tid imellem. Den kærlighed der en gang bragte jer sammen, har fået trange kår, og I kan have brug for hjælp til at træde ud af de destruktive mønstre, som præger jeres parforhold. 

At række ud

At række ud og bede om hjælp, er ingen svaghed – tvært imod! Det er i høj grad en måde at tage ansvar for sin egen og sin partners trivsel på. For når vi mistrives, kan det være svært at finde energien og overskuddet til at ændre adfærd, helt af os selv. Her kan parterapi have en afgørende betydning. I parterapien får I mulighed for at lære jer selv og hinanden at kende, på ny. Med opmærksomhed på jeres individuelle behov, kommunikation, motivation og fælles ansvar, bliver I klædt på til at kunne håndtere parforholdets udfordringer.

Intensiv parterapi

I mine Intensive Parforløb, mødes vi 6-10 gange med 1-2 ugers mellemrum mellem de første 4 gange. I disse forløb arbejder vi dels med dynamikken i jeres relation, hvor vi undersøger hvilke mønstre og mekanismer der spænder ben i jeres fællesskab, og dels med hvilke individuelle problemstillinger der ligger til grund for jeres adfærd og tilgang til hinanden. Derudover får I øvelser, opgaver og brugbare redskaber, som I kan tage med hjem og arbejde videre med, sammen.

At arbejde på at få et lykkeligt parforhold, er en proces som tager tid og kræver vilje fra begge parter. Til gengæld er det muligt at genfinde kærligheden, hvis vi virkelig ønsker det!

__________________________

KatherineSara Albertha Louane Rasmussen
Psykoterapeut og Parterapeut
Hjemmeside: http://www.Katherinesara.dk
E-mail: kontakt@katherinesara.dk
Telefon 60379077
Nørregade 28D, 1358 København K.

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Parterapi Kbh - intensivt forløb for par i krise. Læs mere