Psykolog Frederiksberg og København Jan Bentzen

Parterapi i København

Blog forfatter

Er intimiteten forsvundet? Er det svært at tale sammen ? Har I mange skænderier og konflikter? Er der mange irritationer ?  Så er det måske relevant at begynde i parterapi.

Mange par begår den typisk fejl, at vente for længe med at komme i gang med parterapi. Nogle opsøger først hjælp, når den ene er på vej ud af forholdet – og så kan det være for sent at rette op på situationen. Man skal helst starte i parterapi på et tidspunkt, hvor begge parter har et ønske om, at få forholdet til at fungere, men hvor man oplever, at der er problemer, som ikke kan løse ved egen hjælp.

Det er vores erfaring, at der i de fleste tilfælde kan skabes betydelige forbedringer i de fleste forhold, hvis indsatsen sættes ind på et tidspunkt, hvor begge ønsker forandringer.

Hos Abelhus psykologcenter på Frederiksberg i København, får I parterapi hos en erfaren autoriseret psykolog, hvilket giver en kvalitetssikring og muliggør, at der også kan arbejdes med individuelle psykologiske problemer, som påvirker parforholdet.

Typiske emner i parterapi er kommunikationsproblemer, seksuelle problemer, utroskab, jalousi, problemer med manglende nærvær, ”gnisten der er blevet væk”.

Psykologen tilpasser sin indsats efter Jeres behov, men ofte vil det indebære, at I får nogle opgaver I skal løse imellem hver session.

Det er vores erfaring at de fleste af vores klienter på klinikken på Frederiksberg i København har været godt hjulpet med blot 5 psykolog samtaler. Vi har erfaring med mange typer af par, heteroseksuelle, bøssser, lesbiske, gamle, unge, par med udfordringer, hvor den ene eller begge har psykiatriske diagnoser ect.

 

Læs mere på hjemmesiden: www.abelhus.dk/parterapi.html.

__________________________

Jan Bentzen
Psykolog Autoriseret af psykolognævnet
Web: http://abelhus.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Parterapi København - kontakt Psykolog i København