Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

Parterapi der virker

Dette indhold er sponsoreret

Parforhold kan være svære. Alle par oplever op- og nedture, og det er helt normalt. Sommetider kan man som par få brug for hjælp, rådgivning, et tredje synspunkt eller et rum, hvor man kan tale om de problemer man oplever. Gennem parterapi vil I få en dybere kontakt og forståelse af hinanden og med parterapi København hos Intermezzo, har de veldokumenterede resultater. Teraputerne har begge mere end 25 års erfaring med terapi og arbejde med mennesker, så som par er man i gode og erfarne hænder. En parteraput er der for jer begge, og som en hjælp til at I kan blive et stærkt team. I vil tale om, hvorfor I har valgt at søge hjælp, hvad har I allerede gjort for at få det bedre, hvor er I rigtig gode sammen, og meget mere. Gennem EFT-parterapiens fremgangsmetode vil I opleve en terapi, der viser gode resultater.

Hvad er EFT-parterapi og hvordan foregår det?

EFT står for emotionsfokuseret parterapi og det er netop den Intermezzo arbejder med. Det er en terapi der har sit fokus på følelserne. Det vil sige, at når I fortæller, lytter en EFT teraput efter følelserne, og det er dem der skal arbejdes ud fra og videre med. Netop gennem EFT parterapi vil et par opleve en ny og dybere forståelse af hinanden. Undersøgelser viser, at 75% af de par, der modtager EFT-parterapi, får løst deres kriser, og op mod 90% af de par, der modtager EFT-terapi, oplever væsentlige forbedringer i deres parforhold. Der er altså veldokumenterede resultater på netop denne terapiform, så EFT-terapi metoden er for jer, der ønsker at se gode resultater. 

Forløb og start

En session vare ca. 75 minutter og i starten af et forløb, skal I forvente at komme 1 gang om ugen i 6-8 uger. Derefter vil I få det væsentligt bedre, og derfor fortsætter forløbet ved, at I kommer ca. hver 14. dag for at styrke jeres forhold. Det er individuelt, hvor meget tid og hvor mange sessioner et par har brug for, men de fleste par er færdigbehandlet efter 10-15-20 gange. Hvis I er i tvivl, om parterapi er noget for jer, kan I booke en forsamtale på 30 minutter. På den måde kan I se an, før I booker en hel session. Her vil en parteraput lytte til jeres problemstillinger, og så kan I få en fornemmelse af, hvordan parterapi foregår. 

Relaterede artikler efter områdeParterapi der virker