Parterapi Aarhus

Blog forfatter

Aarhus Parterapi. Få parterapi der virker hos erfaren parterapeut

Jeg har nu i mange år levet af at lave parterapi på fuld tid. Jeg er ydmyg over år efter år at få lov til at hjælpe par i krise med at finde sammen på en ny og fantastisk måde. Jeg ved det for mange kræver mod at gå i parterapi, så jeg er altid opmærksom på at skabe en god atmosfære, hvor parret hurtigt bliver trygge, så de får lyst til at lukke op for det, der fylder i parforholdet.

Det er svært at vælge en parterapeut. Der findes flere forskellige parterapiuddannelser og mange forskellige arbejdsmetoder. Selv parterapeuter med ens uddannelser kan virke meget forskelligt. Meget afhænger også af om parterapeuten har fået gennemarbejdet sin egen historie og egne udfordringer. Ville du feks gå i parterapi hos en, der ikke selv var lykkedes med kærligheden? 

Du kan læse mere om mig her

Hvis jeg skal fremhæve en særlig egenskab ved mig er det min evne til at få mænd til at mærke deres følelser. For mange mænd kan det med at mærke følelser være noget uvant. Med årerne er jeg blevet rigtig god til at hjælpe følelser godt på vej både hos kvinder og mænd. Tit kommer følelser til at bestemme over hjernen. Derfor er det vigtigt at blive dus med sine følelser, så man har en reel chance for at vide, hvad der egentlig er på spil.

Jeg hjælper jer med at finde årsagerne til jeres udfordringer og hjælper jer med at gøre noget ved disse årsager. Undervejs i parterapien finder de fleste par tættere sammen, end de nogensinde har været før.

Du kan læse anbefalinger af Aarhus Parterapi og Jesper Fristed lige her: aarhusparterapi.dk

__________________________

Parterapeut Jesper Fristed
Århus Parterapi
http://aarhusparterapi.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Aarhus Parterapi. Parterapi der virker hos erfaren parterapeut, læs mere