Parterapi Aarhus

Blog forfatter

Parterapi kan puste liv i kærligheden, hvis gnisten skal tændes igen.

Læs mere om parterapi her: parterapi aarhus

Det slider på kærligheden, når man går op og ned af hinanden eller bliver presset på forskellige vilkår. Ubevidst bliver energien over tid i mellem jer mere og mere distanceret, så jeres følelsesmæssige bånd lider overlast og svækker intimiteten, nærværet, kommunikationen og kærligheden. I ser ikke længere hinanden som tidligere og I er ligesom vokset fra hinanden. Der sker destruktive mønstre I måden i går til konflikterne og problemerne på, således at det kan blive svært for både jer voksne og (eventuelle børn) at trives.

Jeg hedder Vivi Hinrichs, kandidat i pædagogisk psykologi og psykoterapeut med en solid erfaring i parterapi. Jeg tilbyder et forløb i hjertet af Aarhus city, også online, til en god pris med fleksible tider. 

Alle er naturligvis bange for ikke at slå til og være forkert. Der er ikke fokus på at finde "den skyldige". Der skal to til en tango, og vi mennesker er også en del af vores historik og er ikke bare perfekte maskiner.  

 

Familier er presset på flere områder og selv et vellykket parforhold kræver vedligeholdelse. 

Lær dig selv og din partner bedre at kende gennem en forventningsafstemning og i forhold til hvad er følelsesmæssig næring for dig/jer. Et seriøst personligt og parforholdsudvikling der har til formål at styrke jeres følelsesmæssige bånd, nærvær, dialog, intimitet og den gode relation, et venskab.

Din selvoplevelse påvirker dig selv og de mennesker du omgiver dig med. Den kommunikation du/vi udsender får du/vi retur. 

Få konkrete værktøjer der udvikler dig - og jeres samspil i parforholdet. I sessionerne får I en tryg støtte til at lære den anden bedre at kende gennem samtalen. I får en tryg støtte til at bryde hæmmende mønstre og tilegne jer nye og alternative samværsstrategier. Vi ser nærmere på det at være nysgerrig på den anden, kommunikationen, intimiteten, grænser, får skabt ritualer for følelsesmæssig nærhed, anerkendelse, værdier, lyst, ønsker og drømme, og hvad der ellers er i spil. 

Min fornemste opgave er, at støtte dig/jer igennem jeres personlige udviklingsrejse, så du/i opnår en større bevidsthed, indre ro, en større åbenhed overfor hinanden, større tillid og tryghed. En forbedret trivsel med forhøjet livskvalitet og livsglæde. Det er hjælpsomt, hvis I ønsker en større forståelse for hinanden og hinandens bevæggrunde

__________________________

Vivi Hinrich
Psykologi Århus
https://psykologipsykiatri.dk/

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Parterapi Aarhus - gode priser og fleksible tider. Læs mere