ID Psykoterapeut Pernille Young

Parterapi Silkeborg

Blog forfatter

Jeg tilbyder parterapi i Silkeborg og på Skype.

Det kan være små ting som skal justeres i jeres kommunikation eller samvær. Andre gange kan det være forholdet til ens egne forældre, der skal frem i lyset for at opnå en bedre forståelse og mere omsorg. Jeg hjælper jer med at komme ind til en mere hjertelig kontakt med hinanden.

Der er et stort pres på vores parforhold i dag. Vores livsstil er det største pres gennem det høje tempo og de mange krav, som nærmest bliver set på som helt normalt. Kravet om at præstere i top på alle fronter, som  job, børn, fritid, venner, familie, ferier, hus, økonomi. Der er bare ikke tid til det hele og det bliver ofte parforholdet, som kommer til at lide under presset om at leve op til de mange krav. Krav som vi ikke altid er så bevidste om, da vi har for travlt til at mærke efter og tage de vigtige samtaler. 

Skilsmisse procenten er næste oppe på 50% så det er også blevet normalt at blive skilt, men det gør det ikke mindre smertefuldt. Kærlighed gør blind ikke blot i forelskelsen, men også senere i ens måde at se hinanden på. Der kan være sider af hinanden, der faktisk ikke sådan rigtigt er blevet set, da det kan være for sårbart eller for fastlåst i et mønster, der ikke har været til at bryde. Man kæmper og kæmper, men mødes måske aldrig sådan helt inde fra hjertet. Det kan der være mange gode grunde til. 

Læs mere her: https://www.pernilleyoung.dk/par-terapi

__________________________

ID Psykoterapeut Pernille Young
Web: www.pernilleyoung.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Parterapi Silkeborg - få hjælp til at styrke jeres parforhold. Læs mere