Parterapeut Hypnoseterapeut Psykoterapeut Anders Aagaard

Parterapi med Hypnose, Hypnoterapi, Regression

Blog forfatter

Med intensiv avanceret Parterapi tilbyder jeg en pakke, der kombinerer Hypnose/ Hypnoterapi/ Regression med Parterapien.

Hermed opnår I et hurtigere og mere dybtgående og holdbart resultat, da I vil blive ført tilbage til jeres individuelle mønstre og finde tilbage til jeres egen indre ro, som er et bedre udgangspunkt for at være mere tilstede og med indre ro for jer hver især i jeres parforhold.

Parterapi-pakken består af 4 sessioner:

1. Almindelig Parterapi

2. Individuel Hypnoterapi/Regression (/alm. parterapi)

3. Individuel Hypnoterapi/Regression (/alm. parterapi)

4. Afsluttende almindelig Parterapi.

Altså et mere overskueligt forløb end langvarig Parterapi.
Parterapien foregår i Brønshøj, København. 

Med parterapi får I gode værktøjer til et bedre parforhold. I får jeres mønstre som fx jeres måde at være, tale og tænke sat under lup, og I vil dermed let kunne undersøge, hvor det går galt og sammen finde frem til, hvad I med fordel kan gøre anderledes.

Måske viser der sig uhensigtsmæssige mønstre fra barndommen, der ubevidst føres videre i parforholdet. Gennem terapien giver jeg jer konkrete muligheder for at ændre disse mønstre, så I får mere glæde sammen.

Når der kommer børn i et parforhold, eller de flytter hjemmefra, vil det være sundt at se nærmere på, hvordan parforholdet har det. Store omvæltninger fører nye ansvarsområder med sig hos jer begge, og i parterapien kan I få sat lys på alt dette og begge få taget jeres ansvar for jeres nye roller i et sundt parforhold.

I parterapien må I være villige til at eksperimentere med nye øvelser og opgaver både i terapien og som hjemmeopgaver mellem sessionerne. Desuden bliver I trænet i at HØRE hvad partneren egentlig siger og udtrykker, hvilket forbavsende nok fører til en mere præcis kommunikation.

Ved utroskab skabes mistillid og stort kaos i parforholdet. Og det kræver tid at genvinde tilliden. Hvis kærligheden og viljen er til stede, kan det dog gennem parterapi lykkes jer at få et endnu dybere og mere meningsfyldt parforhold.

Red trådene ud
Det er vigtigt at få et godt samliv – eller en værdig skilsmisse. Selv har jeg været igennem skilsmisse med børn, så jeg har oplevet det indefra.

Parterapi i kombination med hypnose betyder en lettere, men samtidig mere dybtgående løsning på jeres parforholdsproblemer, da I derved kommer til at opleve jer selv og jeres konfliktskabende mønstre på en langt mere direkte måde end ved traditionel parterapi.

Med hypnose får I begge hver især hjælp til at finde en bedre energi med jer selv og en større indre ro og dermed et større overskud.

Med hypnose kombineret med regressionsterapi går vi bagom vores opbyggede forsvarsværker og ind ad bagvejen til vores sind. Vi finder lettere ind til de steder, ofte i barndommen, hvor uhensigtsmæssige forsvarsværker og mønstre blev skabt i dig. Og med terapien får vi dem vendt til mere sunde og hensigtsmæssige. 

I hypnosen finder vi også tilbage til den mere energifyldte del af dig og genopretter en dybere ro i dig. 

Anbefaling
Hej Anders, Vi har skrevet følgende anmeldelse om vores forløb hos dig på Google:

Vi har haft en helt fantastisk oplevelse under vores hypno-parterapi forløb hos Anders.
Han har en tryg, varm og beroligende tilstedeværelse, som giver mulighed for at åbne sig op og være tilstede i rummet. Vi kom med ønsket om at forbedre kommunikationen mellem os, samt øge vores forståelse og empati overfor hinanden under konflikthåndtering. Men forløbet har løftet vores respekt for hinanden og generelle forhold i alle aspekter. Vi troede faktisk ikke, at vi kunne blive gladere for hinanden, da vi kom til Anders, og at vi blot skulle arbejde på kommunikationen, men der tog vi fejl. Vi siger mange tak til Anders for at have vist os, at der er endnu mere kærlighed, empati og samhørighed i vores forhold, end vi havde kunnet forestille os.
Vi har nu aftalt, at vi kommer tilbage en gang hver halve år for at pleje vores forhold.

Du må endelig bruge det på hjemmeside/sociale medier eller hvad end, du kunne have lyst til, hvis det kan være nyttigt for dig.

Tusind tak for et fantastisk forløb. Vi glæder os til at komme tilbage.

De bedste hilsner,
Trine & Jonas 

Læs mere lige her: http://aagaard-psykoterapi.dk/parterapi-koebenhavn/

__________________________

Hypnose, Hypnoterapi, Parterapi og Psykoterapi ved Anders Aagaard
www.aagaard-psykoterapi.dk

 

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Parterapi med Hypnose hos Psykoterapeut København. Læs mere