Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

På udkig efter en ny tandlæge?

Dette indlæg er sponsoreret 

Er du på udkig efter en ny tandlæge i Randers, så læs med her. TandlægeCentret Vestertorv er nemlig en yderst professionel og erfaren tandlægeklinik beliggende i Randers. For mange kan det være forbundet med en enorm angst at skulle til tandlæge, fordi de enten frygter eller før har prøvet den smerte, som det kan medføre at få foretaget tandbehandlinger. Netop derfor har TandlægeCentret Vestertorv fokus på, at deres patienter skal føle sig yderst trygge ved at komme. Deres team er valgt ikke alene på baggrund af deres faglige kompetencer, men også med fokus deres menneskelige kvaliteter, så de kan sikre dig som patient den bedste oplevelse. De har ydermere ansat specialtandlæger inden for tandregulering, så derfor kan de tilbyde professionel tandregulering for voksne og for unge. 

Hvis du er ny patient 

Som ny patient i klinikken er der fokus på, at du skal føle en god kemi til din tandlæge. Derfor er der afsat ekstra tid til dit første besøg, eftersom din tandlæge her vil spørge ind til dine forventninger og dine behov i forbindelse med dine kommende tandlægebesøg. Hos TandlægeCentret arbejder de ud fra tre grundlæggende principper, som de mener er yderst vigtige for dig som patient. Først og fremmest baserer de sig på at levere den bedste kvalitet, hvilket blandt andet er grunden til, at de har ansat et så dygtigt og erfarent team. Derudover vægter de i høj grad, at du som patient skal føle, at du er i trygge hænder. Slutteligt er professionalisme et vigtigt kernebegreb, hvorfor de prioriterer en høj faglighed blandt deres ansatte. 

Tandregulering for voksne og unge

I klinikken kan du få foretaget tandreguleringer, hvis du af enten fysiologiske eller kosmetiske grunde har brug for dette. Deres yderst dygtige specialtandlæger sørger for at levere den bedste kvalitet, og de hjælper dig med at komme frem til den bedste løsning. Hos TandlægeCentret tilbyder de dig, at du kan få de klassiske togskinner, som du sikkert allerede kender. Disse fås i den klassiske metalfarve, men de kan også fås i en mere diskret udgave, hvor låsene er samme farve som tænderne. Denne løsning er dog en anelse dyrere. Derudover tilbyder de også en Invisalign bøjle, som er en gennemsigtig, aftagelig bøjle. 

Fordele ved Invisalign bøjle

Der er mange fordele ved at vælge en Invisalign bøjle. Blandt andet er den yderst praktisk, eftersom man kan tage den af ved spisning, samt at det er nemmere at rengøre sine tænder ordentligt. Derudover er den udseendemæssigt god, eftersom man knap nok bemærker, at man har bøjle på. For flere informationer om bøjlens fordele kan du klikke ind på deres hjemmeside tandlaecentret.dk. 

Relaterede artikler efter områdePå udkig efter en ny tandlæge?