Retreats på Tenerife Sophie Emby

Optimer din undervisning! Kursus for undervisere, lærere og professionelle formidlere på Tenerife

08/02/2020 - 16:00

Kursus for undervisere, lærere og professionelle formidlere på Tenerife

Fra lørdag den 8. februar til lørdag den 15. februar 2020

Har du lyst og mod på at kigge nærmere på, hvordan du underviser? Trænger du til feedback og inspiration?

 

Som underviser står du oftest alene, du er dit eget redskab og skal som sådan være selvkørende. Du kan tilegne dig nye redskaber, blive inspireret og forny dit materiale, men den daglige vedligeholdelse tilfalder dig selv. For at vide hvordan dit budskab bliver modtaget, kan du observere gruppen, mærke stemningen, lave spørgeskemaer, men den ærlige tilbagemelding er meget svær at få. Det bliver brudstykker og øjebliksbilleder; der mangler kontinuitet og en chance for at finde ud af, hvad du kan gøre for at forbedre din præstation.

 På dette kursus tager vi fat i hver enkelt deltagers undervisningsstil, og der er gode muligheder for at gå grundigt til værks og dykke ned i detaljerne. Vi kigger på kropsholdning og attitude, nærvær og fravær af nærvær, øjenkontakt, stemmen, balance og symmetri, over- og underspænding, styrke og smidighed – både fysisk og mentalt.

Vi kigger på din målgruppe; vi taler om diagnoser, både psykiske og fysiske, som du kan møde blandt dine elever. Vi kigger på, hvordan du skaber den bedste kontakt til både gruppen og den enkelte, og vi vil komme ind på, hvordan du skaber et inkluderende miljø. Har du brug for en mere specifik gennemgang af en bestemt diagnose, beder jeg dig oplyse om det inden kursusstart, og det vil blive lagt ind i planlægningen.

Vi skal undervise hinanden, både i plenum og i mindre grupper, hvor vi skal tale om vores oplevelser, som elev og som lærer. Dette er en unik mulighed for at lære mere om dine styrker og svagheder som underviser i et trygt forum blandt ligesindede. Du vil få masser af input og feedback, og tid og ro til at øve dig. Du vil også få rig mulighed for at dele ud af din viden og erfaring, så vi i samarbejde kan løfte hinanden.

Kurset vil også byde på kropsøvelser, grounding, mindfulness suppleret med latteryoga. Udgangspunktet vil være i det holistiske, autonome menneske – du er den eneste, der kender svarene. 

Kurserne henvender sig til dig, der går med et ønske om forandring og fornyelse, og som er klar til at se på dig selv og din undervisning med nye øjne.

Det kursuscenter jeg benytter, er CO2 neutralt, økologisk og med vegetarisk køkken.

Kontakt mig gerne via telefon eller mail, hvis du vil vide mere: +34 646 50 53 29 eller mail: sophieemby@hotmail.com

 

PROGRAM:

Dag 1:

Ankomst inden kl. 16:00

17:00: Velkommen og introduktion til ugen og kursuscentret. Vi sætter ugen i gang med nogle få groundingøvelser samt nogle effektive gruppeøvelser for at skabe en god atmosfære.

Dag 2, 3, 4, 5, 6 og 7:

Vi starter hver dag med gruppeøvelser og latteryoga - følg dette link for at høre mig forklare, hvad det er, og hvorfor det er vigtigt.

Hver deltager vil have forberedt korte undervisningsmoduler, som hver især vil undervise holdet i gennem ugen. Efter hvert modul vil der være tid til spørgsmål og give og modtage feedback. Der vil også være pauser til reflektionbåde alene og i mindre grupper.

Vi bryder ugen op med kropsbevidsthedsøvelser, mindfulness og kortere vandreture.

Sidste eftermiddag bruges til feedback og evaluering af ugen.

Dag 8:

Kl. 09:00 til 12:00: Inden vi siger farvel, afslutter vi med et lille program med øvelser, grounding og mindfulness.

 

PRISER

DKK 5745,- heraf DKK 1500,- depositum, som betales ved reservation. Depositum refuderes ikke.

Prisen inkluderer:

7 dage/6 overnatninger.

Deleværelse med sengetøj og håndklæder.

Vegetarmad hele ugen samt kaffe og te.

Prisen inkluderer IKKE:

Flyrejse.

Eftersom kurserne er arrangeret fra Spanien, skal du selv sørge for rejseforsikring, som jeg vil bede dig bekræfte, er gyldig.

Gyldigt blåt sygesikringkort.

Tillægspriser

Enkeltværelse: tillægspris DKK 980,- Begrænset antal. Kontakt venligst Sophie.

 

Transport til og fra lufthavnen: DKK 300,-

 Asociación Manantial de Tara, Arafo, TenerifeAsociación Manantial de Tara, Arafo, TenerifeAsociación Manantial de Tara, Arafo, Tenerife

__________________________

Sophie Emby
Psykomotorisk Terapeut
Retreats på Tenerife
Facebook https://www.facebook.com/teneriferetreats/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Optimer din undervisning! Kursus for undervisere, lærere og professionelle formidlere på Tenerife