Online kursus: 1 dags intensivt mindfulness kursus

08/10/2022 - 10:00

Få mere harmoni og stabilitet i hverdagen 

Mindfulness er et af de mest effektive redskaber for at forebygge og håndtere stress, angst, depression og bekymringer. Derudover vil man, ved at træne mindfulness opleve en større glæde og ro i livet. Adskillig forskning har vist videnskabelig dokumentation for, at mindfulness reducerer stress og øger psykisk robusthed og velvære og reducerer fysisk smerte. 

Mindfulness er et effektivt redskab, til at undgå at reagere blindt på sine tanker og følelser og dermed falde i en ond cirkel. På kurset træner vi gennem mindfulness evnen til at acceptere vanskelige tanker og følelser og derigennem forholde sig til dem uden forbehold. 

Ved hjælp af mindfulness udvikler man evnen til at observere sine tanker og følelser som foranderlige tilstande, og ikke nødvendigvis som statiske dele af en selv. Mindfulness skaber positive forandringer i hjernen på de områder, der vedrører koncentration, kreativitet, glæde og stress. Derved vil man opleve at sindet bliver mere åbent og modtageligt overfor de gode ting i livet. 

Jo bedre man er til at håndtere sine tanker og følelser på en hensigtsmæssig måde, desto bedre vil man være til at træffe de rigtige valg. Når man træner mindfulness vil man opnå større indsigt i sig selv og sit eget liv, hvilket kan bidrage til at man kan finde mere ro og livskvalitet.

Udbytte og indhold af kurset
På kurset træner vi mindfulness, i kraft af mentale øvelser, hvor vi øger opmærksomheden og således skabe øget overblik og bevidst nærvær.

Igennem mindfulness bestræber man sig på ikke at vurdere sine tanker, følelser og kropsfornemmelser, som gode og dårlige, men i stedet lader sig blive grebet af det nuværende øjeblik.  

På kurset vil du lære nyttige korte opmærksomhedsøvelser, der nemt kan udføres i dagligdagen. Du vil efter kurset være i stand til at praktisere mindfulness hjemme hos dig selv. Du vil opleve en øget evne til at slappe af, og at du vil blive bedre til at træffe beslutninger. På kurset vil du opleve, at du i kraft af øvelserne vil være i stand til at skabe harmoni og stabilitet i sindet og kroppen. På længere sigt vil du opleve at være i stand til reducere din selvkritik. Du vil opleve, at det bliver lettere at øge venligheden mod dig selv, få et større overblik og øge evnen til at være nærværende i dagligdagen.

På kurset varieres der mellem teori og praksis- man sidder derfor ikke for lang tid i meditative stillinger. Der vil være dialog, erfaringsudveksling og opsamling på øvelser. 

Kursisterne vil modtage information med henblik på forståelse af stress og bekymringer, som er brugbare i at praktisere mindfulness. Derudover får man lydfiler med mindfulness øvelser til hjemmebrug.

Målgruppe 

Kurset henvender sig til alle, der ønsker at forebygge og håndtere stress og bekymringer, og som vil opnå et øget nærvær og højere livskvalitet. Det kræves ikke at man har erfaring med meditation, for at få et stort udbytte af kurset. 

Dato/tid
Lørdag d. 8/10 kl. 10-15.

Sted

Online.

Pris

Prisen er 790 kr. og 490 kr. til studerende, arbejdsledige,deltidsarbejdere og pensionister.

Kursusmateriale og lydfiler med nyttige mindfulness øvelser er inkl. i prisen. Bemærk at tilmelding til kurserne er bindende.

Yderligere information og tilmelding

Kontakt mig pr. mail: info@mindfulnesskurser.dk
Hjemmeside: http://mindfulnesskurser.dk/1-dags-intensivt-kursus

PS Du kan tilmelde dig direkte på min hjemmeside eller ved at sende en mail til mig. 

__________________________

https://mindfulnesskurser.dk
https://psykisksundhed.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
1 dags intensivt mindfulness kursus - ONLINE