CV ansøgning og Linkedin 19 års erfaring

Online coaching og sparring til dit arbejdsliv

Blog forfatter

Online coaching og sparring til dit arbejdsliv

 

Har du brug for en erfaren sparringspartner til et tema i dit arbejdeliv? Du kan få hjælp hurtigt hos CV-Supporten. Du får adgang til mine 20 års erfaring med coaching og sparring til problematikker, der vedrører dit arbejdsliv - eller kombinationen dit liv og arbejdsliv.

 

Online sparring og coaching til temaer i vores arbejdsliv, bliver mere og mere almindeligt. 

En væsentlig grund er vores livsstil idag, som blandt andet betyder at vi "økonomiserer" vores tid og også er vant til at vores sociale liv fint kan foregå online. Jeg har mange kunder der fortæller, at de faktisk har rigtig mange fordele ud af online sessioner.

 

Dine fordele ved online sessioner kan for eksempel være:

Du kan være i dit hjem eller måske i andre trygge og vante rammer, under din session. Det er der mange der oplever positivt.

Du sparer tid, når du ikke skal møde op til sessionen. Det gør det nemmere og mere fleksibelt at få coaching ind i hverdagen, så det  møder dine behov.

Online konsultationer er fuldt ud lige så nærværende og effektive som personlige sessioner og kan skabe helt samme resultater.

 

Få professionel sparring og coaching af konsulent med 20 års erfaring:

Jeg tilbyder online sessioner til dig, som lige nu står og har behov for spejling eller professionel sparring på en problematik omk. dit personlige liv eller arbejds-/jobliv.

Online konsultation kan foregå på for eksempel mobiltelefon, skype ellerZoom. 

 

Du kan læse mere om min erfarig som coach og samtalepartner på CV-supporten.dk.

 

Når du kommer ind via Levlykkeligt får du iøvrigt en gratis opfølgningssamtale á 45 min, når det passer dig, hvis du vælger 3 eller flere sessioner.

Har du blot nu og her brug for en hurtig tid og samtale, kan du se mere om priser HER

 

Hvis du gerne vil høre mere om dine muligheder, er du altid velkommen til at ringe på 23202116 eller skrive på Helena@CV-Supporten.dk

__________________________

Helena Nylander. Ekspert i personlige profiler og ansøgningsmateriale. Professionelle CV'er, ansøgninger og Linkedin. 19 års erfaring.
https://cv-supporten.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Online coaching og sparring til dit arbejdsliv