CV ansøgning og Linkedin 19 års erfaring

Online coaching og sparring i arbejdslivet

Blog forfatter

Online livssparring, terapi og coaching bliver mere og mere almindeligt. 

En væsentlig grund er vores livsstil idag, som blandt andet betyder at vi "økonomiserer" vores tid og også er vant til at vores sociale liv fint kan foregå online. Jeg har mange kunder der fortæller, at de faktisk har rigtig mange fordele ud af de online konsultationer.

Dine fordele ved online sessioner kan for eksempel være:

Du kan være i dit hjem eller måske i andre trygge og vante rammer, under din session. Det er der mange som oplever positivt, fordi de føler de bedre kan slappe af og være sig selv.

Du sparer tid, når du ikke skal møde op til sessionen. Det gør det nemmere og mere fleksibelt at få terapi og coaching ind i hverdagen, så det  møder dine behov.

Online konsultationer er fuldt ud lige så nærværende og effektive som personligt fremmøde og kan skabe de helt samme resultater.

Jeg tilbyder online sessioner til dig som lige nu står og har behov for spejling eller professionel sparring på en problematik omk. dit personlige liv eller arbejds/jobliv.

Online konsultation kan foregå på for eksempel mobiltelefon, skype, facebook google hangouts mv. I samarbejde afklarer vi, hvad dine behov er.

Du kan læse mere om, hvad min espertise er ift. jobmæssige udfordringer på CV-supporten.

Når du kommer ind via Levlykkeligt får du iøvrigt en gratis opfølgningssamtale á 45 min, når det passer dig, når du vælger 3 eller flere sessioner.

Har du blot nu og her brug for en hurtig tid og samtale, kan du se mere om priser HER

Hvis du gerne vil høre mere om dine muligheder, er du altid velkommen til at ringe på 23202116 eller skrive på Helena@CV-Supporten.dk

__________________________

Helena Nylander. Certificeret i ansøgningsmateriale, og 19 års erfaring Professionelle CV'er, ansøgninger og Linkedin.
https://cv-supporten.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Online coaching og sparring i arbejdslivet