Parterapi-parterapeut.dk i København

Online psykoterapi og parterapi på dansk og engelsk

Blog forfatter

Online psykoterapi, parterapi & coaching

 • Dansk eller engelsk 
 • Her og nu 
 • Uanset hvor du er 
 • Over 15 års online erfaring 
 • Overalt i verden 
 • På telefon, zoom, skype, viber, whatsapp ...

Online psykologisk hjælp ...

 • Psykoterapi og parterapi
 • Imagoterapi og sexologi
 • Utroskab, krise, sorg og traume
 • Stress, angst og depression
 • Alkohol og medafhængighed
 • Yoga, par-yoga og yoga-terapi
 • Erhvervscoaching og supervision.

Læs mere: online parterapi og psykoterapi 

Fordele ved online konsultation ...

Med online konsultation indenfor medafhængighed, alkoholbehandling, psykoterapi, parterapi, sexologisk samtaleterapi, yoga-terapi, coaching og supervision, kan du når og hvor som helst få hjælp pr. telefon eller internettet. Du kan få online terapi og telefonterapi på jobbet, hjemme i dine vante og trygge rammer eller på et hotelværelse - hvis du er på farten eller syg/ i karantæne/ immobil.

Over 15 års online erfaring ...

Jeg er fra 1966 og har internationalt arbejdet online i over 15 år som psykoterapeut, coach, underviser og management konsulent. Jeg har således gennem tiden haft mange online-klienter. Fra det nordlige Grønland til det sydlige Afrika. Samt øst og vest.

Hvilken form for online-terapi skal jeg vælge ...

Det fleste online-klienter har jeg aldrig mødt fysisk eller set - fordi det er foregået pr. telefon. Telefon kan lyde gammeldags, men det er meget sikkert og stabilt. Samtidig med at terapi pr. telefon både skaber større frihed og skærper sanserne, er der også noget hyggeligt, trygt, varmt, intenst og intensivt over det. Telefonterapi er således ofte det mest effektive. Endda og ofte mere effektivt end face-to-face terapi. Der er bare noget magisk over psykoterapi og parterapi over telefon. Men du kan efter dit temperament og krav til sikkerhed også få terapi pr. zoom, skype, viber, whatsapp ...

Hvor skal jeg starte med online-terapi ...

Nogle online-klienter starter deres onlineterapi med fx telefonterapi. Andre tager den første konsultation fysisk i København, som opstart på onlineforløb i parterapi, psykoterapi, terapi til voksne børn af alkoholikere eller alkoholbehandling. Mange, der som udgangspunkt er startet i et forløb med fysisk konsultation i fx København, er fortsat online, straks de har prøvet fx telefonterapi. Der er bare noget magisk og effektivt over online psykoterapi og parterapi.

Fleksibel og international online-terapi på flere lokationer ...

Nogle gange, når jeg laver online-parterapi befinder vi os på to eller tre forskellige lokationer. Nogle gange foregår online-parterapi ved at parret er sammen hjemme eller i udlandet. Andre gange er den ene klient måske hos mig i min praksis i København og den anden med på skærmen. Andre gange igen, får online-parterapi en særlig international dimension, ved de to parter i parforholdet befinder sig i to forskellige lande. Vi fletter således telefonlinjerne eller de møder mig via et fælles medie på internettet. Det er ikke bare smart, men nødvendigt i den situation og verden vi nu lever i. Særligt hvis det er akut ved utroskab, krise eller sorg.

Kort om din online parterapeut og psykoterapeut ...

Jeg eksamineret psykoterapeut efter europæiske standarder (EAP og EAGT) samt certificeret imago- og parterapeut. Derudover har jeg i mange år trænet og arbejdet på bl.a. Master Level, som psykoterapeut og supervisor på Gatla, der globalt er højt estimeret og akkrediteret af bl.a. American Psychological Association. Jeg er ligeledes uddannet i international parterapi på Basic og Advanced level på Gatla. Erhvervsmæssigt er jeg certificeret coach, har en MBA og baggrund som underviser, proces- og management konsulent.

Når krisen kradser ...

Klik her og læs mere om online-terapi og online-parterapi, når krisen kradser og når akutte situationer opstår - som ved utroskab, tab og sorg, depression, angst og alkoholproblemer eller nærheden bare bliver for meget.

Online parterapeut og psykoterapeut ...

Booking: 61661900
Betaling: Mobilepay

Coach, supervisor & psykoterapeut
Access Consciousness Bars Facilitator
Access Facelift & Body Process Practitioner
RYT 200 Exam Yoga Teacher

MBA Kasper T. Larsen
Overskousvej 7, st., tv.
DK-2500 København ved Valby Station
Konsultation i København, lokalt og online
Klik og læs mere på min profil

__________________________

Yogalærer, coach og psykoterapeut Kasper T. Larsen, MBA
Access Bars, Yogaterapi, Psykoterapi, Parterapi og Sexologi
Alkoholbehandling og terapi til Voksne børn af alkoholikere
Læs mere https://parterapi-parterapeut.dk/

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

 • Google
 • Facebook
 • linkedin
 • twitter
Online psykoterapi og parterapi København. Læs mere