Psykoterapi og coaching af dit indre barn i København

Online fællesmeditation gratis hver dag fra 6-13 april

06/04/2020 - 09:00

Der er mennesker over hele verden, der lige nu mediterer og beder for at denne Corona krise snart  stopper og at de som er bange, fortvivlede og lider pga. angst, fortvivlelse, bekymring, udgangsforbud, madmangel, sygdom eller dødsfald må få det bedre og føle, at de ikke er alene.

Deltag gratis i fælles meditation online med Kasha Hansen hver dag i 8 dage kl. 9.00 fra den 6.-13. april inkl. Påsken på Facebook live, hvor du er hjertens velkommen! Det vil være forskellige emner, meditationer og guidede rejser fra dag til dag, som kan berolige dig og dit eget nervesystem.

Så bare se det som en mulighed for i fællesskab at få mere indre ro og balance til dig selv og de udfordringer du møder i hverdagen.

Glæder mig til at meditere med dig i det fælles online rum.

Du kan komme med ved at klikke på dette link til min live session på Facebook.

Meditér allerede nu...

Hvis du allerede nu kunne tænke dig at komme igang med en guidet meditation, så deler jeg her en af mine gratis lydfiler med dig. Den varer ca. 15 minutter og kan med fordel bruges dagligt, lige når det passer dig...

Kollektiv meditation verden over

Over alt på jorden mediterer mennesker lige nu mellem kl.9-10 og kl.18-19 lokal tid, så der hele tiden er nogen der sender healende og livgivende energi ud til verden og dem, der har det svært lige nu. Hjertet vil elske at række ud og hjælpe, da det er dets natur og kræver derfor ikke andet, end at du åbner dit hjerte og lader det sende ud en healende og kærlig energi, som også vil give dig selv overskud og fred i hjertet!!

Meditationen, bønnen og healingen foregår som sagt to gange om dagen mellem kl 9-10 og mellem kl 18-19 din tid/dansk tid. Du kan deltage så længe og så meget du ønsker og bruge den meditation, mantras, visualisering, bøn, hvad som helst du kan bruge for at sende kærlighed, medfølelse og helende energi eller lys ud til alle de mennesker, der lige nu har så hårdt brug for det.

Det ville være dejligt om du har lyst til at være med og måske sende denne besked videre i dit netværk, da jo flere vi er der mediterer eller ber på samme tid, jo stærkere og bedre er det.

Det starter nu og fortsætter hen over påsken og hele april måned.

Jeg glæder mig til at sidde sammen med dig i en fælles bevidsthed om at heale jorden og alle dem der har brug for det.

__________________________

Kasha Hansen
Psykoterapeut (MPF), NLP træner, ID-Life Coach, Stress Coach & MFN-Instruktør
https://www.terapidervirker.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Online Meditation - deltag gratis på facebook fra 6-13 april