Om at leve - 20 skridt til mere overskud og mindre stress

Blog forfatter

"En konkret og vidunderlig bog" - anmeldelse i bladet "Balance".

"Sprængfyldt med råd, som er lette at følge og indarbejde i hverdagen" - anmeldelse i "Ude og Hjemme".

Mindre stress og mere overskud er temaet i min bog Om at leve – 20 skridt til mere overskud og mindre stress. Det er en bog til alle dem, der har lidt for travlt og lidt for lidt tid til det, der er vigtigt i tilværelsen. Bogen er en praktisk hjælp, der er fuld af konkrete ideer til, hvordan vi kan undgå hele tiden at være en lille smule bagefter og i stedet bruge vores tid på det, der virkelig betyder noget for os.

Måske har du også oplevet at stå i en situationer, hvor der er for mange opgaver og for lidt tid at klare dem i? Hvor balancen mellem arbejdslivet og familielivet skrider, og hvor du mangler energi og overskud? Det fører til stress og uro, og måske tænker du, at tilværelsen er blevet for meget trædemølle med for lidt tid til det, du i virkeligheden drømmer om? Så er du ved at havne et sted, hvor jeg selv har været. Da jeg nåede dertil, indså jeg, at jeg havde behov for at skabe positive forandringer i mit liv.  

Det lykkedes for mig at skabe disse positive forandringer, og undervejs lærte jeg praktiske værktøjer, der hjalp mig til at håndtere stress og få bedre balance i tilværelsen. Det var en proces, der førte til, at jeg blev forfatter, selvstændig og tilbringer mindst en måned om året i Sydøstasien sammen med min familie. Det er de værktøjer, der præsenteres i Om at leve – 20 skridt til mere overskud og mindre stress, og det gode ved dem er, at de er nemme at implementere i vores hverdag. Ved at tage små skridt kan vi gradvist, men sikkert, skabe et bedre liv for os selv.

Bogen er ikke alene baseret på mine egne erfaringer med stresshåndtering, for den inddrager også mange andre konkrete eksempler, relevant forskning, og den faglige bund sikres af, at den i 2014 er udgivet på et af Danmarks mest anerkendte fagbogsforlag, Dansk Psykologisk Forlag. Den giver et helikopterblik på den travle tilværelse, og hvad vi kan gøre ved den, så vi kommer til at leve et meningsfuldt og rigt liv.

Er du klar til at tage dit eget, første lille skridt? Eller vil du bare vide mere? Så  hør mere om bogen, mine øvrige bøger, foredrag og kurser på min hjemmeside.

 

__________________________

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
En praktisk guide til et bedre liv