Rideterapi og nærvær med heste - i Københavnsområdet

Om Bach-multiterapi til hest og rytter ved Susanne Østervang

Blog forfatter

Om Bach-multiterapi - til både mennesker og dyr

Susanne Østervang er meget tiltrukket og fascineret af naturen og hvad naturen kan gøre ved os med sine gavnlige og positive samt helende effekter. Gennem tiden er der fundet mange blomster og træer, som har en helende effekt på både dyr og mennesker og det fascinerer Susanne. Derfor uddannede Susanne Østervang sig til Bach Multiterapeut for mange år siden og har brugt denne terapiform til både dyr og mennesker.

Bach Multiterapi er et helbredelsessystem, der i sin enkelthed, går ud på, at der er forskellige plante- og blomsteressenser, der kan have en helbredende effekt på individet – dyr som mennesker. Det kan være både på det psykiske og det fysiske plan. Der findes i alt 38 forskellige blomster-remedier og alle har de deres individuelle effekter, som virker balancerende, genopbyggende og reparerende samt giver generelt en følelse af fornyet energi. Det er den engelske læge Edward Bach, som tilbage i 1930erne udviklede de 38 remidier fra vilde blomster og planter og ved, at indtage blomsterdråberne vil man kunne afhjælpes med følelsesmæssige ubalancer og gennem blomsterdråberne, få genskabt ubalancer.

Blomsterremedierne sammensættes af flere remedier for at få den gavnlige effekt frem hos dyr og mennesker og kan bruges alene eller sammen med andre terapiformer.

Brugen af blomsterremedierne

Blomsterremedierne bruges af Susanne Østervang i forbindelse med hestemassage til hest og ejer/rytter, hvor der sammen kikkes på eventuelle ubalancer hos begge parter og de rette remedier blandes - og samme ved rideterapi, hvor klienten her, også kan få de rette remedier og atter finde balancen.

Pris pr. flaske Bach Blomsterremedie kr. 100,00

 

________________ 

Susanne Østervang

Rideterapeut, hestemassør, dyrehealer, Bach-multiterapeut, speciallærer og voksenunderviser samt mentor.

Mob: 2986 5122
E-mail: susvang@hotmail.com

Lynge, Nordsjælland

 

 

__________________________

Susanne Østervang
Rideterapeut, Hestemassør, Dyrehealer, Bach-multiterapeut, speciallærer, voksenunderviser og mentor.
Mob: 2986 5122
E-mail: susvang@hotmail.com

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Bach Multiterapi - et helbredelsessystem af plante- og blomster-essenser