Nyhedsbrev nytår 2010

Kære alle venner

Med hjertevarme takker vi jer alle for jeres bidrag, opbakning og medskaben på Levlykkeligt.dk.

Året har budt på masser af aktivitet. Af internationale gæster havde vi i efteråret besøg af Chris Griscom. Det var en stemningsfuld og inspirerende aften, og for dig der vil genhøre eller dig der ikke var der, kan du høre det som 2 podcast (første og anden del) her.

Vi har fået nye profiler hver dag, blogs med indhold der bliver læst - fx var den mest læste blog i 2009 Alice Persson’s ”Fruebule” med over 600 læsninger på 14 dage – vidst rekorden...

Levlykkeligt.dk havde i 2009 i gennemsnit 80.000-100.000 visninger om måneden.

Ny redaktør
I 2009 bød vi velkommen til Levlykkeligt’s nye redaktør på Ugens Temaartikler, Gitte Jørgensen. Gitte er redaktør på Nyt Nordisk Forlag, kursus- og foredragsholder og forfatter til bogen Pippi Power. Gitte, du skal have vores store og ydmyge tak for både din skønne person og dit berigende arbejde. Læs lige nu Gittes nytårsartikel på forsiden af levlykkeligt.dk.

Ugens Film
Som noget nyt bringer vi hver uge Ugens film hvor du kan lade dig inspirere af nationale og internationale ledende personer. Vi har indgået samarbejde med OneOpenSpace.dk hvor filmmanden Thomas Davidsen interviewer ledende personer indenfor området personlig udvikling, samfund, virksomheder og spiritualitet.

Nyd godt af Levlykkeligt Live's udvalgte kurser i januar:

2-dages workshop med Zenmester Genpo Roshi i København den 23.-24. januar 2010: Big Mind – Big Heart. Dette er en unik lejlighed til at møde en moderne zenmester, som er i stand til at formidle selve essensen af zen - eller essensen af alle store visdomstraditioner - på en tidssvarende måde. Få 230 kr. rabat ved tilmelding via Levlykkeligt Live.

To kurser med psykolog Kisser Paludan (bl.a. kendt fra TV 2 Go’Morgen): Tiltræk det du ønsker, nytårsgaven til dig der vil rykke dig for alvor. Og kurset: Kærlighed og parforhold.

Gitte Jørgensen: Eksklusiv Pippi-skole for 14 kvinder. Vil du være en af dem?

Med henholdsvis erhvervspsykolog Majken Matzau og Center for Stress ved Thomas Milsted tilbyder vi to udvalgte uddannelser inden for Stresshåndtering og trivsel. Herudover tilbyder vi med Majken Matzau en Indsigtsbaseret coachuddannelse.

Kurset Livskunst og meditation med Svend Trier og Thomas Milsted har deadline for tilmelding med rabat den 20. januar 2010!

Læs mere på Levlykkeligt Live.

Herudover bugner den brugerstyrede kalender med inspirerende arrangementer, kurser og retreats – både indenlands og udenlands. Se mere i kalenderen.

Nyt design af Levlykkeligt.dk
2010 vil i det sene forår byde på et mere brugervenligt og funktionelt design, som giver jer nye muligheder. Mere herom når vi nærmer os.

Efter at have lagt daglig energi i Levlykkeligt.dk i knap fire år, er vi nødt til at sikre sitets videreudvikling og drift til glæde for os alle. Profiler vil fortsat være gratis. Dog vil det koste lidt at bruge de enkelte funktioner såsom kalender, tilbud m.m. Som vi alle ved er penge energi: og som ilt for legemet skal det gerne strømme begge veje.

Godt nytår 2010
Må vi alle gå med fred ind i 2010 og berige året for os selv og alle mennesker omkring os. Må vi kunne møde livets udfordringer med styrke, mod og overskud. Møde konflikter med undersøgende åbenhed og empati. Må vi tiltrække de mennesker og hændelser der beriger vores liv. Må vi hver især finde styrke i os selv og hinanden, og være taknemmelige for alt der gives os.

Må vi hver især i det store og det små gøre hvad vi kan for at påvirke klimaet positivt - både det indre og det ydre ;-)

De hjerteligste hilsener

Team Levlykkeligt
Henrik, Jens og Signe

Relaterede artikler efter områdeNyhedsbrev nytår 2010