Nyhedsbrev juli 2011: Følg Levlykkeligt Web- og Skriveskole

Bliv fundet først på nettet

Levlykkeligt har hjulpet flere til succes. Vil du være den næste?
For et stykke tid siden, brugte jeg psykoterapeut Alice Persson, en af Levlykkeligt’s professionelle profiler, som testkanin. Alice ville gerne findes på ”Psykoterapeut på Østerbro” - og helst blandt de 10 første hits. Hun fulgte alle mine råd, som du løbende også  får på Levlykkeligt Skriveskolen. Alice kommer nu op flere gange på første side (selvfølgelig kommer de ekstremt dyre reklamelinks allerøverst, men dem vil vi jo gerne undgå; dels fordi det er (for) dyrt, dels fordi færre og færre brugere klikker på dem, fordi de tænker at det bare er reklame). Sæt selv  ”Psykoterapeut på Østerbro” i søgefeltet (med anførselstegn så der søges nøjagtigt på ordene) Se søgeresultatet. Levlykkeligt har hjulpet flere til succes. Vil du være den næste?

Spar penge på markedsføring
Kampen om at komme først i søgeresultater på nettet er benhård, og bliver ikke mindre hård fremover. Tværtimod. Opret dig med en Pro eller Super Pro profil, og følg rådene så du sparer mange penge på reklame annoncer, og/eller søgeoptimering af din egen hjemmeside. De to sidstnævnte vil heller aldrig kunne konkurrere med din levlykkeligt Pro eller Super Pro profil - blot du bruger den rigtigt.

Søgemaskinerne elsker faglige aktive netværk
Først som sidst: Alle søgemaskiner, herunder Levlykkeligt.dk’s søgefunktion, prioriterer kun tekst! Levlykkeligt.dk er den mest søgeordsoptimerede portal der dækker bredt inden for feltet: personlig udvikling; spækket med fagligt, seriøst og relevant indhold igennem 7 år. Og derfor elsker Google på forhånd din levlykkeligt profil – men ønsker du et gensidigt kærlighedsforhold må du også vise at du vil elske at blive fundet.

Få web- og skriveværktøjerne til din markedsføring

Som en helt unik service får du på Levlykkeligt Web- og Skriveskole; skriveværktøjer og hjælp til din markedsføring. Trin for trin. Det hele skåret til efter hvad der er relevant for dig som professionel; så du nemt kan toptune præsentationer af dig selv og dine ydelser; opnå de største chancer overhovedet: ikke bare for at blive fundet, men også for at blive kontaktet af potentielle kunder og meget meget mere. 


Du lærer alt hvad der er værd at vide om søgeord, skrivemetoder, overskrifter, fokus, formål, om at skrive blogs med levende og læseraktiverende kvaliteter, pressemeddelelser, nyhedsbreve, artikler ... skriveværktøjer som du naturligvis også får glæde af i andre sammenhænge; fra sælgende tekster til din hjemmeside, nyhedsbreve, artikler, til kursusmaterialer m.m.m.

Du lærer hvordan søgemaskiner tænker
I Web- og Skriveskolen får du ikke bare hjælp til at skrive bedre og mere vedkommende til nye klienter. Du får et marketing mindset som gør at du bedre bliver fundet - og også kontaktet.

Eftersom Levlykkeligt Skriveskolen samtidig fungerer som Google- og søgeordsoptimering, er der al mulig grund til at følge med. Faktisk er der ingen vej udenom.

Netværk og marketing; Levlykkeligt kontra facebook, Linkedin, Google+

Som vi har skrevet  i utallige af vores nyhedsbreve, er Levlykkeligt nok den mest søgeordsoptimerede markedsføringsportal i Danmark; Linkedin bliver ikke rigtigt benyttet til markedsføring, og slet ikke i forhold til private kunder. Facebook har en stor fordel i at mange benytter det, ulemperne er at folk flest har et ukommercielt mindset når de benytter Facebook fordi de bruger det privat. En anden væsentlig ulempe ved Facebook (FB) for professionelle er ikke mindst at ”opslag”, ”begivenheder”, ”fanpages”, ”grupper” ikke er tilgængelige for søgning på Google – for tiden er der nærmest krig mellem FB og Google (sidstnævnte har tilmed for nyligt introduceret ”Google +” som modstykke til FB).

Skriveværktøjerne tilpasset til dig
Skriveværktøjerne er, som sagt, tilpasset efter hvad der er relevant for dig. Skriveværktøjerne får du selvfølgelig også glæde af i andre sammenhænge; sælgende tekster til din hjemmeside, pressemeddelelser, nyhedsbreve, artikler m.m.

Ligesom vi heller ikke går ind på en restaurant for at bestille en ko, men en bøf, har jeg af hensyn til din fordøjelse valgt at publicere værktøjerne som føljeton. Det vil sige du får ét råd ad gangen; rangeret efter vigtighed og hvad jeg efter 7 år med Levlykkeligt mener er vigtigst for dig. Føljetonen bliver med tiden en slags mini-grønspættebog a la den Rip, Rap og Rup slår op i for at finde gode løsninger.

Værktøjerne stammer dels fra min uddannelse som filosof & retoriker, dels fra min tid som konsulent hvor jeg underviste i læse- og skriveteknik i de seneste 17 år; som forfatter, fra min tid i reklamebranchen. Og sidst men ikke mindst; snart 7 års erfaring med at optimere Levlykkeligt.dk.

Jeg har hjulpet flere professionelle brugere her på levlykkeligt, og glæder mig også til at animere og inspirere dig.

Den, som har Øren at høre med, han høre! (Matthæus Evangeliet 11:15)

Gå til Skriveskolens 1. lektion
Så har du en Pro eller Super Pro (er du Free opraderer du nederst i din profil), og er du i øvrigt klar, kan du klikke for første lektion her:

Skriveskolens 1. lektion: Finpuds din profiltekst, den afgør om du bliver fundet og kontaktet


Rigtig god skrivelyst,
Jens Estrup
 
Følg Levlykkeligt Skriv Selv Skole og bliv fundet og kontaktet på nettet

Relaterede artikler efter områdeNyhedsbrev juli 2011: Følg Levlykkeligt Web- og Skriveskole