Nyhedsbrev Chris Griscom 3. oktober 2009

Kære medlem af levlykkeligt

Her i det gryene efterår blev Levlykkeligt Live kontaktet af den danske kontaktperson for den amerikanske spirituelle forfatter og foredragsholder Chris Griscom. Om vi ville stå for at arrangere et aftenforedrag?

Det er med stor glæde og forventning at vi nu kan invitere dig til at møde Chris Griscom lørdag den 3. oktober kl. 19-21 i Charlottehaven på Østerbro i København. Aftenens emne er:

Superhealth: Feelings, Body, and Self-healing

Få et super helbred og kraftfuld spirituel energi - også i dit arbejdsliv. Chris Griscom er en superstjerne på den internationale spirituelle scene, hvor hun har arbejdet med sundhed og spiritualitet i ca. 50 år. Hendes påstand er at vi ikke behøver at blive syge. Vi behøver ikke at få stress eller overhovedet have det ord i vores ordforråd.

Ved at arbejde mentalt med vores krop og sind kan vi selv opløse de følelser og tankemønstre, der skaber lidelse og sygdom. Det arbejde behøver ikke ske på en pude i et hjørne af stuen. Det kan ske fx midt under en præsentation hvor vi er til stede for at gøre vores bedste.

Hun siger: ”jeg lærer folk at springe direkte over i meditation, der sætter dem i kontakt med det geniale og kreative niveau, vi alle har i hjernen. Det giver rolig puls, vågen hjerne, en stærk krop og det overblik, man skal bruge til at få sine mål igennem”.

Om Chris Griscom
Chris Griscom er bl.a. kendt som skuespilleren og forfatteren Shirley MacLaines lærer. Chris Griscom  er forfatter til bl.a. Feminin energi, Den magiske krop, Befri dine følelser og Spirituel dynamik. I alt 14 bøger der er oversat til 13 sprog. Hendes arbejde har inspireret mennesker verden over. Ikke mindst hendes humanitære arbejde inden for holistisk helbred og uddannelse er flere gange blevet anerkendt af The Indian Board of Alternative Medicines, Indien, der også har givet priser til Mother Teresa og Dalai Lama. I 1985 skabte hun The Light Institute of Galisteo, der siden har været et kendt spirituelt healingscenter i New Mexico.

Sted:
Charlottehaven
Hjørringgade 12C
2100 København Ø

Gåafstand fra Nordhavn St.
35 parkeringspladser

Billetpris: 395 kr.
Køb billet via Billetnet / tlf. 70 15 65 65. Du kan også købe på posthuset.

Vi glæder os meget til at se dig!

Hjertelige hilsener
Team Levlykkeligt

 

Afmeld nyhedsbrev,klik her: http://www.levlykkeligt.dk/newsletter/confirm/remove/ff1dcb30302t1249 

 

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Nyhedsbrev Chris Griscom 3. oktober 2009