Energibehandling og energikurser

Ny bog: Skab balance i dine chakraer - en energimedicinsk guide til healing

RABAT PRIS indtil 12. august!

I denne bog har Marianne Jacobsen samlet viden om de syv primære chakraer i kroppen. Hun giver en udførlig beskrivelse af chakraerne generelt samt om hver af de 7 hovedchakraer. 

Det helt unikke i denne bog er delen, der beskriver Energi Medicin teknikkerne til at energi teste og afbalancere chakraerne, både overordnet set samt de syv lag i hvert chakra. Hvilke faldgruber der er, og hvordan de energetisk rettes op igen. Bogen kan både bruges af behandlere og til egen behandling.

Bogen er nem at gå til og opdelt i tre dele, hvor du i Del 1 først kan læse generelt om chakraer. I Del 2 får du en grundig beskrivelse af hvert chakra og idéer til, hvordan du kan afbalancere både ved hjælp af meditation, krystaller og æteriske olier. Del 3 deler ud af, hvilke Energi Medicin teknikker du kan bruge, til både til at behandle dig selv og eventuelle klienter. Du vil lære at energiteste dig selv - og andre - for ubalancer i chakraerne. Du får tillige flere energiøvelser, som du kan bruge til afbalancering af dem. Bogen er interaktiv, da der ved mange af øvelserne er oprettet QR koder, du kan scanne på din telefon og se energi øvelsen. 

Marianne Jacobsen er en af Danmarks dygtigste inden for energi terapi. Hun har klinikker i Storkøbenhavn, hvor hun tager imod klienter. Endvidere er hun den eneste dansker, der er certificeret til at undervise i Donna Edens Energi Medicin. Hun afholder både live og online kurser i energi terapi. Marianne har studeret energi medicin ved Donna Eden siden 2014, og uddanner sig løbende. Før hun blev certificeret som Eden Energy Medicine Practitioner, var hun uddannet akupunktør, healer, TFT- og EFT-terapeut.

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Ny bog: Skab balance i dine chakraer - en energimedicinsk guide til healing