Klangoplevelser ved Anne Viese

Nordsjælland: Forkæl sanserne med Klangbad i Græsted

21/11/2021 - 15:00

Hvad er det at klangskåle og syngeskåle kan? 

De kan med deres beroligende frekenser og svingninger stilne vores hjernebølgers (over)aktivitet og dermed skabe ro mentalt, så tankemylder og tinnitus gradvis mindskes.

Når du er stresset, har du tit for meget fart på, så du glemmer at nyde udsigten på din vejen. Dine tanker og bekymringer ekskalerer så du mister dit fokus. Alt skal gå stærk. Det er i farten at du glemmer dig selv. Man kan sige at du glemmer din sjæl - den hænger og flagrer i hælene på dig. 

Når det er hjernen, der styrer dig, kan hjertet oftest ikke følge med. Så føler du dig splittet. Når tankerne får lov at styre og følelserne gemmes bort, er der overtryk på energien i den øverste del af kroppen. Mens den nederste del af kroppen ikke kan følge med. 

Når hjernen arbejder på højtryk, begynder kroppen at reagere på ubalancen. Det gør den ved at give dig smerter, den spænder op i muskler og led, den bliver urolig og rastløs. Her kan du enten ikke finde ro til at sove eller også kan du ikke finde energi til at leve. 

Klangbad kan være første skridt på vejen mod afslapning, afstressning og indre ro - Giv dig selv sådan en klangoplevelse, hvor Anne Viese inviterer dig til at opleve Valhallasalens fredfyldte ro midt i den grønne natur, som Nordic Park danner rammen om. 

 

Vælg mellem to tider d. 21. november

Gong og Klangbad kl. 12.30-13.30

Gong og Klangbad Kl. 15-17

 

Prisen er eksklusiv moms.

Entré kr. 295,-/ person

Tilmelding>>

 

 

__________________________

Klangoplevelser ved Anne Viese
www.klang-oplevelser.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Oplev meditativ ro og dyb afspænding med Klangbad i Valhalla