Mindfulness

Blog forfatter

Mindfulness - hvad er det?

Kik ind på hjemmesiden www.mindful-u.dk og læs meget mere om hvad mindfulness er og hvornår de næste kurser starter.

Du kan læse en forsmag her:

Mindfulness / Nærværs træning / Fuld opmærksomhed/bevidsthed

Mindfulness er en grundlæggende kapacitet ved den almene menneskelige bevidsthed, der kan trænes og udvikles over tid. Inden for den vestlige psykologi har man arbejdet med mindfulness i omkring 30 år, og man har udviklet metoden, så den passer til den vestlige verdens kultur og livsstil. Mindfulness er i dag en anerkendt metode i medicinske kredse, og i USA bruger mere end 600 klinikker mindfulness som behandlingsform.

Mindfulness har rødder tilbage til yoga og meditative traditioner. I mere end 2500 år er mindfulness meditation i buddhismen blevet anvendt som et middel til at reducere psykologisk betinget lidelse, fremme udviklingen af spiritualitet, positive kvaliteter såsom øget opmærksomhed, indsigt, accept og medfølelse. Mindfulness er en grundlæggende kapacitet ved den almene menneskelige bevidsthed, der kan trænes og udvikles over tid. Inden for den vestlige psykologi har man arbejdet med mindfulness i omkring 30 år, og man har udviklet metoden, så den passer til den vestlige verdens kultur og livsstil. Mindfulness er i dag en anerkendt metode i medicinske kredse, og i USA bruger mere end 600 klinikker mindfulness som behandlingsform.

 

Hvad er mindfulness, mange har forsøgt, men ord vil aldrig være helt dækkende. Man kan kun finde ind til det, ved at praktisere meditation og mindfulness i hverdagen over tid, og derved påbegyndes rejsen mod bevidsthedsudvidelsen, der senere muliggør transformering af sindets vaner og handlemønstre.

Læs mere på hjemmesiden www.mindul-u.dk

__________________________

MINDFUL-U ved Berit Larsen
MBSR Mindfulness Instruktør, Psykoterapeut, Coach, Mindful-Krop
Hjemmeside: http://mindful-u.dk/

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Mindfulness