Hjælp til billig og nem detox uden tilskud, pulver og piller

Hej Gitte. Jeg har set dine videoer, læst mange af dine blogs og været inde på kærlighed og kulhydrater på facebook, men jeg er stadig i syv sind.

Jeg har ondt i lænden, fordøjelsesproblemer, hovedpine, angst og er overvægtig. Vil gerne på en anti-inflammatorisk kost, hvor jeg kan blive rask, glad og slank igen.

Men her er nogle af mine stopklodser:

Så filmen "Fat, sick and nearly dead" på din hjemmeside, og kunne godt tænke mig at tage sådan en omgang juicefaste, men jeg har ikke råd til så mange grøntsager og frugter, og slet ikke hvis de skal være økologiske. 

Og så så jeg på din "Rask og Ren med grønne smoothies" bog, men jeg kan ikke lide bananer. 

Jeg er også vildt bange for at blive for sulten og ikke have energi til mit job og min familie.

Hvad ville du gøre i mit tilfælde?

Det skal være nemt og virke. 

Kære x

Af udrensning er der forskellige niveauer. Guld er juicefaste, sølv er smoothie kur eller frugt monomeals (hvor du spiser et helt måltid bestående af en frugt som fx melon eller mango) og så er der bronze, McDougall som består af kartofler som base.

Jeg mener ikke, at udrensning er noget man gør et par gange om året, for der efter at gå tilbage til sine gamle vaner. En fedtfattig plantebaseret kost renser dig ud 365 dage om året. Motion, frisk luft, positive tanker og plantekost. Men husk, at det er ikke kosten der healer, det er kroppen der healer. Det handler altså endnu mere om alt det du ikke belaster kroppen med (stress, junk mad, kød, mejeriprodukter og for nogle mennesker også korn) end om, hvad du spiser på denne fedtfattige plantebaseret kost. 

https://www.youtube.com/channel/UCHSoUwSbl5XRcwxt8AWv3Bw/videos?view=0

Men ønsker du at give dig selv en kickstart ud fra de "stopklodser" du nævner, som jeg tror mange andre også har, så er her, hvad jeg vil foreslå som den nemmeste løsning:

Kør minimum 21 dage på følgende:

Glem alt om udrensende piller og pulver. Frugt, grønt og kartofler bliver din medicin. Tag dog altid b12 og D vitamin (hvis ikke du får via solen) 

Morgen: 1 liter vand lige når du vågner. Og først 30 min efter Juice. Jeg kan lide denne fra Phillips. Jeg får ikke procenter ;-)

Philips HR1861 Aluminium

Opskrifter:

1. Æble, bladselleri, citron, ingefær

2. Gulerod, sweetpotatoe, rødbede, æble, ingefær, kål

3. Spinat, broccolistamme, æble, agurk, bladselleri, ingefær

4. Friskpresset appelsinjuice (kræver en citrus presser). Hvis du ikke har tid til selv at presse, hvilket er nr 1, så kan du købe frisk presset færdig juice. 

5. Gulerod, appelsin, ingefær.

Lav de juices du bedst kan lide og vær ikke bange for blodsukkerproblemer. Når du får fedtet ud af blodbanen, skaber glykosen ingen problemer - tvært imod. Læs bl.a Dr Neal Barnard arbejde med sukkersyge. Lav minimum to liter om morgenen (eller aftenen før og gem i lufttæt glas på køl) og drik løbende ind til frokost. Bivirkning er, at du skal tisse konstant, men det skal du være glad for. Du renser ud. 

Frokost:

Mono frugt meal. Nu spiser du ad libitum af en type frugt. Det er en super idé at forberede om morgenen, skære ud i mundrette stykker og have med i en madkasse. Feks. mango, melon, banan, appelsiner. Vælg din favorit frugt og sørg for at den er moden og saftig. Bananer skal altid være leopardplettet. Fordelen med mono meals er, at din fordøjelse lettes, når den kun skal koncentrere sig om en frugt.

Spis til du ligner Buddha. På fedtfattig veganer retningen siger man altid, at man skal ligne Buddha, når man går i seng og Gandhi, når man vågner. Spis til du er mæt og tilfreds. Det er ok at spise 10 mangoer, hvis det er det, der skal til. Du er ikke en grovæder. 

Mellem måltid:

Grøntsags stænger som f.eks. gulerod, agurk, pebberfrugter mm. 

Aften: Kartofler og rodfrugter ad libitum. Det bedste er at koge kartoflerne. Du kan også bage, men det er ikke helt så udrensende. Igår aftes spise jeg f.eks. følgende:

Kogte kartofler, sweetpotatoes, butternut squasch, jordskokker. Tog og blendede det hele med lidt rå pastinak, limsaft og ingefær, salt og pebber og voila...dejlig suppe. 

Om du laver kogte kartofler alene, blender til mos eller putter dem i ovnen er op til dig. Det vigtigste er, at du vinker farvel til fedtet. Hvis du slet ikke kan leve uden fedt, så kan du evt. tage kartofler og rodfrugter, skære dem ud og ryste dem i en frysepose med 1 tsk. olie og der efter i ovnen. Men det er altså stadig ikke optimalt, da vi gerne skal have fedtet ud af din blodbane og lære din krop via alle de plante kulhydrater, at blive en "fat burning machine" igen. Du kan se masser af opskrifter på fedtfattige varme retter med kartofler og rodfrugter på veganermadsen.dk Spis igen til du er mæt og tilfreds.

Du har hørt så meget om, at du skal have masser af proteiner og fedt right? Se kærlighed og kulhydrater på facebook for mere om disse emner. 

Undgå kaffe, the og alle stimulanser. Urtethe er ok. 

Jeg ønsker dig held og lykke med denne detox.

Ja, det kræver selvfølgelig at du er comittet og det er en stor indsats. Men det er det nemmeste jeg kan komme i tanke om, som også vil give dig resultater ud fra de rammer du nævner. 

Ja det er hårdt at rense ud, men ikke så hårdt som at være syg.

Juicy hilsen

Gitte

 

 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Detox uden tilskud, pulver og piller. Nemt og billigt.