Yoga Rejser Mindfulness Retreat - Wise On Life

Naturrejser

Blog forfatter


Naturrejse og aktiv ferie. På Wiseonlife.dk, Danmarks nye rejsesitefinder du udvalgte naturrejser til hele verden - eksklusivt fra kvalitets-rejsebureauer

Naturrejserne er håndplukkede af redaktionen sammen med de enkelte rejsebureauer. Naturrejser kan både være spændende og udfordrende, de kan også være yderst komfortable i deres udformning kombineret med lækre hoteller eller telte opslået for dig midt i den skønneste natur.

Grand Canyon - kør-selv-ferie. 21 dage gennem Vestlige USA. Se wiseonlife.dk

Det vil du opleve hvis du fx vælger en kør selv ferie gennem det vestlige USAs smukkeste Nationalparker og ser Grand Canyon, Bryce Canyon og Yosemite Nationalpark

Måske vil du gerne rundt på Bali og de andre øer og bare nyde storslået natur og smukke strande.

Måske vil du bo på stranden i strandhytte og vandre eller køre mountainbike i Korsikas smukke makiduftende bjerge.

Måske vil du gerne vågne til lyden af løvebrøl og opleve de vilde dyr på safari i åben jeep i Afrika, sidde på en skøn lodge og drikke din morgenkaffe få meter fra floden hvor dyrene kommer og drikker vand. 

Kom på 10 dages luksus safari på Nyati Safari Lodge v/Kruger Nationalpark for KUN 16.995,-/pers

Hertil vil du gerne afslutte dine intense naturoplevelser med afrikas vilde dufte og dyrelyde med en badeferie i Mombasa ved det Indiske Ocean.

Safari og badeferie i Kenya. Se wiseonlife.dk

Måske vil du bare gerne nyde en eksklusiv strand- og badeferie, et ægte fredfyldt strandparadis hvor du kan dykke, snorkle og dyrke anden vandsport. 

Fællesnævneren for de naturrejser og aktive rejser du finder på wiseonlife.dk er at de er eksklusive. Hvad enten du tager afsted på egen hånd eller deltager i en grupperejse er hele rejsen planlagt med fantastiske naturoplevelser af rejsebureauer der selv har fundet og håndplukket det bedste af det bedste. De fleste overnatninger vil naturligvis ligge i spændende og smukke omgivelser langt fra turiststrømmen. Det er det der gør rejserne eksklusive. De er skabt med hjerte, omtanke og passion.

Besøg Danmarks nye rejsesite wiseonlife.dk skabt i 2014.

__________________________

Besøg Wise On Life ved ved at klikke her: Rejser, Retreats og  livsstil 

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Naturrejser - find udvalgte naturrejser på Wiseonlife.dk