Nærværs Retreat i Grækenland, Molivos Lesbos

15/08/2019 - 09:00

OPLEV PÅ EGEN KROP EN UGE MED STILHED OG NÆRVÆR 15.-22. august 2019.

Kom og oplev en uge med egenomsorg og kærlighed gennem stilhed og nærvær, meditation og yoga.

Tid er blevet en luksusvare og det kan være meget svært at få den tid, der skal til, for at restituere, finde de indre svar og lytte til intuitionens stemme fra hjertet. I stedet løber vi med en halv vind, mere og mere hjernestyrede, uden dog at løse vores vigtigste opgaver i livet, nemlig at leve det, med fred og kærlighed. Vi griber til hurtige løsninger og programmerede handlinger, der måske ikke er det bedste valg.

Retreatet er en rejse hjem til dig selv og det lægger vægt på tilbagetrækningen fra hverdagen eller fra en specifik livssituation, hvile, afspænding af nervesystemet, genopladningen og balancen i livet. Det handler om fordybelse og nærhed til dig selv. Det handler om egenomsorg og om at lære at bruge din krop som værktøj til indre balance og et fredfyldt sind. En kontakt til den indre dybe fred der er tilgængelig for os alle, når vi stopper op og lytter indad.

Trænger du til at lade op og få ny energi, eller trænger du til “at være i fred” og langsom finde din vej? - så er ugen for dig.

Befinder du dig ved begyndelsen af en ny livssituation, et sted i livet hvor det gamle er væk og det nye ikke har indfundet og rodfæstet sig endnu. Befinder du dig i “mellemlandet”, i “ingenmandslandet” i mellem, det du ikke længere har i dit liv, det du har forladt eller det der har forladt dig, så er ugen for dig.

Ugen er også for dig der bare gerne vil forkæle dig selv gennem selvindsigt og kropsarbejde. Tit skal man langt væk for at finde hjem.

Gennem forelæsninger om nærværets kraft, kropsarbejde, yoga, afspændinger, meditation, stilhed, finder du ganske langsomt og kærligt dine rødder, mærker din rygsøjle, og lader vingerne folde sig ud. Du mærker at du lever igen.

Forkæl dig selv med tid til fordybelse, refleksion, god mad og afslapning. Retreatet lægger vægt på, at du søger indre ro og indsigt. At du er i en gruppe, forpligter dig ikke til at deltage i samvær efter undervisningen, du deltager præcis som du vil.

Næste kursus:15.- 22. august 2019
Sted: Milelja Guesthouse, Molivos Lesbos, Grækenland www.milelja.com 

Kursuspris: 2.950,- Prisen inkluderer ca. 25 timers undervisning, samt stor lækker vegetar brunch buffet og fri adgang til the/kaffe. Dertil kommer flybillet og ophold. 

Ophold: Vi bor alle på Milelja Retreatcenter. Prisen på dit værelse afhænger af, hvilken kategori, du vælger, og om du ønsker at dele et dobbeltværelse eller ønsker et enkeltværelse. Fordelingen af værelser er “først-til-mølle". Betaling af værelset sker ved ankomst.

Afbestillingsbetingelser: Depositum kr. 1.000,-  refunderes ikke, men kan overføres til andre kurser/retreats.

Rejsegarantifonden: Arrangementet er omfattet af Rejsegarantifondens dækning.
Kursus, transport og indkvartering købes separat.

 
Booking: info@hjerteakademiet.dk 
Website: www.hjerteakademiet.com
 

__________________________

Charlotte Fruergaard, spirituel lærer, forfatter, yoga instruktør
founder Hjerteakademiet
Se mere på http://www.hjerteakademiet.com
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
En uge med stilhed, nærværstræning, yoga, meditation, vandringer m.m.