Hormoner forhindrer kvinder i at nå toppen eller gør de ?


D. 11 august skrev Berlingske Tidende "at hormoner forhindrer kvinder i at nå toppen", efter et interview med John Gray

"Så er det slået fast, hvorfor mænd tjener flere penge end kvinder, har flere topposter som CEO og hvorfor 62 procent af virksomhederne herhjemme fortsat ikke har kvinder i bestyrelserne. Årsagen skal findes i vores hormoner".

Det vil Bestsellerforfatteren til"Når Mars og Venus får konflikter" John Gray bla. fortælle om når han for første gang d 25 september holder sit aften seminar i Glassalen i Tivoli

Manden bag Mænd er fra Mars og kvinder er fra Venus besøger Danmark for første gang. Glassalen i Tivoli danner rammerne om en et aftenseminar af bestsellerforfatteren Dr. John Gray den 25. september. Her kan deltagere blive klogere på mænd og kvinders forskelligheder.

Midt i en tidsånd med fokus på klar kommunikation er det vigtigt at erkende forskelle. Ikke mindst mellem kønnene nu hvor selv moderne hjerneforskning viser, at der er forskel på, hvordan mænd og kvinders intellekt er skruet sammen. Og dermed forskel på hvordan vi hver især forstår budskaber.

John Gray har længe været bevidst om denne forskel, og det er denne bevidsthed, der har gjort ham verdensberømt. Alene i Danmark er  Mænd er fra Mars, og kvinder er fra Venus solgt i 25 oplag.

I Dr. Grays seneste bog beskriver han, hvordan traditionelle mande/kvinde roller har udviklet sig, og hvordan disse ændringer har øget niveauet af stress i vores hverdag og – ikke mindst – hvordan dette har påvirket det romantiske i forholdet

Med sin ekspertise i kommunikation holder Dr. Gray sit fokus på at hjælpe mænd og kvinder. Han vil have dem til at forstå, respektere og værdsætte hinandens forskelligheder både i personlige, såvel som i professionelle relationer.

”Han kan give forklaringen på, hvorfor det ind imellem er lettere for kvinder at tale med deres veninder end med deres ægtemand. Vi vil alle sammen gerne forstå og blive forstået, og derfor er det så vigtigt at kommunikere ordentligt. Dét kan John Gray hjælpe os med,”

For både mænd og kvinder, der ønsker at få skærpet deres blik på forskellighed mellem kønnene, er eksperten i parforhold en aften værd. Med 30 års erfaring i foredrag om parforhold og næsten 20 bøger om emnet bag sig, har John Gray formentlig et par særdeles lærerige ord at kaste af sig til september.


Få yderligere information om arrangementet på www.leadershipintime.com

__________________________

Team Levlykkeligt
Kontakt os her: http://levlykkeligt.dk/kontakt

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Hormoner forhindrer kvinder i at nå toppen eller gør de ?