Når Gud har sovet over sig - så dans!

I vintermånederne havde jeg krise. Jeg havde så meget hjertesmerte, og det var som om, at mit hjerte lå ude på gulvet i 1000 stykker - og Gud var gået tidligt hjem og ladt mig i stikken.

I fire måneder kunne jeg ikke tage telefonen, spise eller foretage mig noget som helst konstruktivt. Jeg lukkede forretningen og lå på ryggen på stuegulvet og græd eller kiggede tomt op i loftet. Dagene flød sammen, tårerne flød og alt praktisk flød fuldstændigt!

Men en dag dér på stuegulvet skete der noget - efter at have prøvet at meditere, tale med Gud og tale ("spirituel") fornuft til mig selv - rejste mig op, fandt min i-pod, satte nedenstående sang på, så begyndte jeg at danse rundt i stuen.

Først stille og så mere og mere. Jeg hørrte alt den musik, jeg elsker: Nik og Jay, det gamle Michael Jackson, Lizzie etc. I flere timer dansede jeg rundt på stuegulvet og sang så højt jeg kunne.

Dansede og dansede og dansede gjorde jeg ... og stille og roligt, så kom der hul igennem det mentale mørke til det store lys. Og jeg mærkede det - som jeg jo egentlig godt ved, men alligevel ikke vidst nok - nemlig, at det ikke var min opgave at løse, gætte eller få noget til at ske.
Min eneste opgave er at sørge for at have 'hul igennem', så løser resten sig selv.

Mit ansvar er altså at vide, hvad der skal til for at få hul igennem, når jeg har lukket til, mistet troen eller pludselig glemmer, hvordan sagerne (vistnok) hænger sammen.

Er du eller kommer du nogensinde i en situation, hvor du ligger helt apatisk på stuegulvet, så lyt til teksten i nedenstående sang:

http://www.youtube.com/watch?v=MkEMLeNByks 

Hør den igen, og denne gang rejser du dig fra stolen, lukker øjnene og danser.
Dans til du glemmer dig selv, og husker hvem du er, hvad du er her for og hvad du egentlig er en del af.

Vel mødt i KarmaKlubben på fredag 26. september - www.karmaklubben.dk

 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Når Gud har sovet over sig - så dans!