Myofascial Release: Grounding

07/03/2020 - 13:00

Flow Yoga og Myofascial release – Grounding

I denne workshop arbejder vi  med bindevævet via Myofascial release-teknikker (MFR). Ved hjælp af bolde og blokke masserer vi stramme og ømme punkter og løsner og hydrerer bindevævet. Vi bevæger kroppen i rolige styrkende flows og mærker effekten af MFR-øvelserne.

Workshoppen veksler mellem praktiske øvelser og teori, og du vil også få indblik i den nyeste forskning indenfor fascia, og om hvilken betydning bindevævet har for vores fysiske og psykiske velbefindende. Vi kigger også på din ROM = Range of motion, og hvordan MFR kan være en gavnlig teknik i forhold til at forbedre din yogapraksis eller anden bevægelsesform.

Efter MFR og flow grounder vi yderligere med restorative øvelser, der nærer det parasympatiske nervesystem. Vi giver efter for tyngdekraften for at forbinde med jorden og finde ind til den rolige stærke kerne. Til sidst en dejlig savasana/dybdeafspænding, der hjælper nervesystemet med at lagre de nye indtryk, kroppen har modtaget, samt sende dig roligt og trygt videre i din færden.

Workshoppen er for alle, uanset om du om du dyrker yoga eller ej. Den er også relevant for f. eks. yogalærere, fysioterapeuter og kropsbehandlere. Har du skader, arvæv, spændingshovedpine, ømhed i nakke, skuldre og ryg, kan MFR være ekstra interessant at udforske.

Tid: Lørdag d. 7. marts 2020, kl. 13.00-16.00
Pris: 350,- per person
Sted: Blå himmel Yoga, Strandboulevarden 75, 2100 København Ø

TILMELDING: https://www.blaahimmelyoga.dk/vare/myofascial-release-grounding-med-lotte-barrett-d-7-3/

__________________________

Sisse Siegumfeldt, Yogalærer
mail: info@blaahimmelyoga.dk
http://www.blaahimmelyoga.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Myofascial Release: Grounding med Lotte Barrett Blå himmel Yoga Østerbro