Dont die with you music still within you

THE LITTLE GIRL GREW UP 

Nu afslører jeg en hemmelighed for jer. Jeg har nu brugt to år på at lære at synge. Og ikke bare synge, men derimod synge højlydt mens jeg cykler gennem byen på min cykel. Og jeg øver mig stadigvæk.

For halvandet år siden, da jeg var på vej på nattevagt (ja det er ikke længere tid siden mit liv så noget anderledes ud), blev jeg overhalet af en sort bedstemorcykel med en pige på. En smuk pige der sang med på den musik der dansede ind i hendes ører fra hendes Ipod. Min første tanke var ”hold kæft en ko, hvem tror hun lige hun er, regner hun med at vi andre gider høre på hendes larm? Der er en grund til der findes høretelefoner, og det er jo nok fordi musikken skal blive indeni ørerne og ikke fortsætte ud gennem din mund!”

Pludselig var jeg blevet formand for stilhed på cykelstiernes forening – så konstruktiv kan jeg nemlig godt være i min tankegang. Indtil jeg, efter at have tænkt over et par kilometer, fandt ud af at jeg selvfølgelig dømte hende fordi jeg inderst inde syntes hun var ret sej, hende den syngende ko. Pige.

Jeg gad i virkeligheden godt være så ligeglad med hvad andre tænkte, at jeg selv kunne finde ud af at drøne rundt i København og synge med på min musik. Om jeg kan synge? Tja. Det synes jeg egentlig godt jeg kan, jeg er bare skidebange for at synge højt så andre kan høre det.

Så det har jeg nu brugt snart to år på at øve mig på. Og ja, det går da helt klart bedst med det når jeg er fuld, men jeg gør det mere og mere, vænner mig til min egen stemme i trafikken der siger ”hey, jeg er her også, og I må godt høre mig”. Der er ret mange der kigger, og hvad de tænker, ja det er heldigvis ikke mit problem, jeg bliver vildt glad af at synge med, det giver mig energi, så jeg øver mig hver eneste dag, og det har jeg tænkt mig at blive ved med.

Så tak pigen med lyden, tak fordi du lærte mig at finde modet til at gøre ligesom dig, for jeg synes du er sej! Også selvom jeg ikke ville indrømme det til at starte med. Det er meget nemmere at pege fingre end at kigge på at folk måske ligger inde med noget man i virkeligheden selv gerne ville have en lille bid af.

 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Dont die with you music still within you