Psykoterapeut København - Østerbro - Nordsjælland

Mobning, fyring eller dårligt arbejdsmiljø

Blog forfatter

Mobning, fyring eller et dårligt arbejdsmiljø er enormt belastende for vores nervesystem. Vi taler om chok/traumer, der kan sætte sig for livet. For der er tale om "angreb" på vores person og identitet, idet vi er ude for det modsatte af anerkendelse og bekræftelse af at være gode nok. Så det er virkelig store knæk på vores selvværd, der udfolder sig her. 

Det eneste vi har at stå med i sådanne situationer er vores styrke, vores integritet og beslutsomhed omkring, at vi er gode nok og elskelige, selv når vi møder mennesker, der antyder eller farer frem med det modsatte. 

Så er du blevet fyret, oplever du mobning eller et dårligt og utrygt arbejdsmiljø, så skulle du måske hente støtte fra en terapeut, der lan hjælpe dig med at komme på fode igen, og gå stærkere ud af dine grimme oplevelser, end man normalt gør, sådan at dine nuværende erfaringer bliver til en ressource for dig, hvormed du opbygger istedet for at nedbryde dig selv.

Læs mere om mobning på min hjemmeside

Læs min blog om mobning, fyring og ustødelse

__________________________

Katrine Boeck, Psykoterapeut og parterapeut i København - Østerbro - Lyngby og Nordsjælland (Lyngby og Gilleleje v/ Helsinge og Frederiksværk.)
Læs mere på: https://coachcare.dk/
Skriv eller ring på 23206983, eller send en mail til katbo@coachcare.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Mobning, fyring eller dårligt arbejdsmiljø