Zen Coaching Tine Vindeløv

Profil

Navn
Tine Vindeløv
Titel
Zen Coach og afspændingspædagog
Hjemmeside
zen-coaching.com
E-mail
zencoachingdk@gmail.com
Telefon
26671004
Adresse
Dalgas Boulevard 135 5th, 2000 Frederiksberg

Introduktion

ZEN COACHING

Zen Coaching er en praksis som inviterer dig ind i en dybere mere direkte kontakt med din egen værens-fylde og i mere tilfredsstillende og virkelighedsnær kontakt med andre.

En Zen Coaching session opleves som en afslappet meditation for to. Gennem en lytte proces med fokus på nærvær og tilladende åbenhed, udforsker vi hvordan vi kan møde alle aspekter af vores indre og ydre liv åbent og undersøgende her og nu.
Dette skaber grundlaget for afslappet udforskning og fredfyldt transformation af vanskeligheder, og åbner op til mere frihed, styrke og kreativitet i hverdagen.

Som Zen Coach forsøger jeg ikke at fixe eller reparere problemer og udfordringer, men tror i stedet på at løsningen ligger gemt i selve udfordringen og at transformation ankommer igennem nærværende og nysgerrigt at invitere klienten til at være med det som er og møde sig selv på en dybere måde.

I Zen Coaching er kontakten i mødet med klienter fin tunet til at støtte dem i at forbinde sig med deres egen sandhed og styrker, med egen forståelse og indre selvstøtte i modsætning til at få hjælp, gode råd og løsninger fra udefra.

Se info om vores kommende workshops og uddannelser i DK.

Facebook - www.zen-coaching.com - eller se under arrangementer her på levlykkeligt.

 

Specialer

Brancher

  • Coaching
  • Coaching Zen Nærvær Essence ro Meningsfylde Mindfulness
  • Kurser, workshops
  • Stresshåndtering
  • uddannelse og foredrag
  • Zen Coaching

Hjemmesider

Kort


Zen Coaching Tine Vindeløv - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt