Mission: Markedsføring

Som professionel finder man hurtigt ud af at man ikke kommer langt uden markedsføring. Plus at det er dyrere og mere tidskrævende end man måske lige havde forestillet sig. Da du ikke har al økonomi og tid i verden, kender du sikkert problematikken: hvor skal jeg markedsføre mig? I (den lokale) avis, blade, på Facebook, mund til mund osv.?

Lige nu har du måske ikke benyttet mange af de muligheder der er på Levlykkeligt.dk for at blive synlig for søgning på nettet? Måske har du haft travlt, måske forekom det uoverskueligt. Det gør vi for alvor noget ved nu. Med de nye profiler der åbner her i februar, får du helt nye markedsføringsmuligheder der gør det sjovt og let for dig at blive virkelig synlig; ikke bare på levlykkeligt.dk, men også for din hjemmeside og for søgning på hele nettet.

Nettet er jo dér hvor folk søger i dag – og så har man ikke sagt for meget ;-) For hvor markedsfører du dig så bedst på nettet? Den forvirring, afmagt og spredt fægtning gør vi nu alt for at bringe dig ud af. Fremover behøver du kun at samle og fokusere din energi primært ét sted for at blive super synlig for søgning på hele nettet.

Her ombord på Levlykkeligt.dk har vi ikke ville nøjes med en omlakering af moderskibet. Med Cæsars ord ”ad trængslerne til stjernerne” har vi arbejdet et halvt år på en gennemgribende renovering, og ja – der har været varmt i maskinrummet. Men det har været nødvendigt for at gøre det let(tere) og billigt for dig så du kan styrke din markedsføring og bringe din synlighed for søgning på nettet til nye højder.

Bliv guidet i din markedsføring
Som eneste netværk og markedsføringsportal fører vi dig ved hånden! Signe Saxe Jessen og Jens Estrup, den dynamiske duo m.a.o. os i Team Levlykkeligt, giver dig simpelthen ”Hjælp til Selvhjælp” i din markedsføring på alle niveauer så du kan tiltrække nye potentielle kunder.

Fremover får du ikke bare en profil der kan mere, vil mere: vi støtter dig og hjælper på alle niveauer. Lige fra ”hvordan vælger jeg de rigtige søgeord”, og ”hvordan skriver jeg en god sælgende profiltekst”, ” Hjælp: jeg har blog blokering” - og helt frem til hvordan du selv kommer i gang med at lave dine egne kvalitetspræsentationer på en billig og nem måde. På video – som jo vinder mere og mere frem – og lige til at sætte på din kommende videoprofil.

Du får også en ”Skriveskole” med skrivemetoder, tips og råd til hvordan du selv ganske enkelt kreerer og raffinerer dine tekster fra bunden: fx med Google-søgevenlige overskrifter, søgeord osv. Små korte ”Sådan gør du–tip” hver uge.

Du får én blomst ad gangen som du kan plukke og sammensætte til din egen farvestrålende markedsføringsbuket.

Og alt dette rækker selvfølgelig langt ud over selve levlykkeligt netværket. Følg blot vores råd og tips og din profil og dine indlæg vil blive super synlige for søgning på hele nettet.

Du får selvfølgelig også en ”Grønspættebog” hvor du ligesom Rip, Rap og Rup finder svar til større synlighed på Google.

Vigtigt er det, at du selv lærer at gøre de her ting. Men kan jeg det? Ja, og det er langt nemmere end du tror. Det kan gå hen og blive en helt kreativ sjov sport selv at sidde ved rorpinden, selv at styre din markedsføringsrejse. På den måde kan man jo sige at levlykkeligt.dk (for)bliver et ægte forum der bygger på ”hjælp til selvhjælp” - hele vejen rundt :-).

Alle ombord!

Sammen opnår vi den synergi effekt som har været hele kongstanken med Levlykkeligt fra begyndelsen for fem år siden; nemlig at når vi støtter dig, og når du støtter du dig selv, fremmer vi i fællesskab missionen om en bedre verden: hvor mennesker gennem personlig udvikling når længere med hinanden og dermed fremmer det gode liv.

Du står nu i det største netværk for personlig udvikling og livskvalitet i Kongeriget for det brede publikum. Du står nu sammen med ca. 1500 professionelle profiler og ca. 400 private profiler. Med godt 25 000 unikke besøgende om måneden og over 130 000 sidevisninger om måneden. Op til fem nye blogs på forsiden dagligt og ca. 4 nye profiler kommer til hver dag.

Hertil kommer at mange profiler er rigtig aktive med at publicere aktuelle tilbud og arrangementer. Den stigende trafik og aktivitet kommer os alle til gode: for det betyder nemlig at vi alle på levlykkeligt.dk er særligt elskede af Google og dermed mere synlige på hele nettet.

Støt dig selv og vores mission, så vi sammen fremmer de værdier Levlykkeligt.dk bygger på: en bedre verden.

Vi glæder os til et nyskabende forår sammen med dig!

Hjertelig hilsen

Team Levlykkeligt
www.Levlykkeligt.dk

PS: Her er det første tip:
Log ind på Levlykkeligt.dk og tjek din Titel. Du redigerer den under fanebladet ”Rediger profil”. Jo mere præcis og fyldestgørende din titel er, jo mere søgevenlig for Google, og i Levlykkeligt indeks. Så vær præcis ;-).

 

Relaterede artikler efter områdeMission: Markedsføring