Mindjuice's Lederuddannelse

Blog forfatter

Lær at inspirere andre til at følge dig, sætte en verden i bevægelse og skabe ekstraordinære resultater. 

Coaching er en anerkendt metode med effektive værktøjer til at udvikle medarbejdere og sikre motivation, målopfyldelse og resultater.

På Mindjuice's Lederuddannelse lærer du kraftfulde kommunikationsredskaber og at anvende coaching som et effektivt ledelsesværktøj.

Du lærer at kortlægge vejen til motivation og drivkraft hos dig selv og andre, at sætte dine styrker optimalt i spil, at stille skarpt på dine budskaber, bygge high performance teams, forankre organisationsforandringer og håndtere konflikter.

Uddannelsen er for dig, der er leder og ønsker at udvide din ledelsesmæssige værktøjskasse og tage dit lederskab til et helt nyt niveau. Lederuddannelse giver dig en unik mulighed for at styrke dit lederskab og udvikle dig personligt og professionelt.

 

ÆGTE LEDERSKAB KRÆVER PERSONLIG GENNEMSLAGSKRAFT

Ægte lederskab kræver mere end viden og strategi. Det kræver personlig gennemslagskraft, menneskelig indsigt og formål. Uddannelsen er en unik rejse ud i verden og ind i en af de mest ambitiøse og hårdtslående træninger for fremtidens ledere.


VISIONÆRT LEDERSKAB SKABE GRØNNE TAL PÅ BUNDLINIEN

Med denne lederuddannelse fra Mindjuice lærer du, hvordan du udviser visionært lederskab, der forplanter sig hele vejen gennem virksomheden og giver grønne tal på bundlinien.

Du lærer, hvordan sætter specifikke og klare mål og når dem samtidig med, at du skaber tryghed for medarbejderne og fælles ansvar på arbejdspladsen. Tilmeld dig Mindjuices lederuddannelse og få ledelsesmæssige værktøjer, der gør en forskel i din dagligdag.

Lederuddannelsen bygger på 4 fundamenter:

 • Fundament I: Ambition Vores mål er at udvikle verdens dygtigste og mest respekterede ledere.

 • Fundament II: Greater Purpose – Bigger Profit Eksperter, ledere og undersøgelser verden over er enige: ‘Purpose’ er fremtidens succeskriterie for business.

 • Fundament III: Yoda møder Jægersoldaten Ægte lederskab er ikke noget du er født med, men noget ud kan lære. Vi viser dig vejen.

 • Fundament IV: Coach in your Corner Du får en personlig ledercoach tilknyttet under hele forløbet, som støtter dig i at træne udviklingen af dit eget lederskab i din egen organisation.

 

DET LÆRER DU PÅ LEDERUDDANNELSEN:

 • At optimere din kommunikation
 • At motivere dine medarbejdere til at yde deres bedste
 • At skabe tilfredse og engagerede medarbejdere
 • At afholde svære samtale med medarbejderne
 • Konflikthåndtering og konfliktnedtrapning
 • At støtte en ansat, der er udfordret arbejdsmæssigt
 • Dybdegående indsigt i typeværktøjet Enneagrammet, der giver en unik tilgang til mennesker
 • Hvordan sætter du mål og når dem
 • Hvordan du overvinder forhindringer
 • At bryde negative vaner og mønstre og erstatte dem med nye og gavnlige
 • At skabe nye muligheder og engagement til at føre dem ud i livet

   

TILFREDSTE OG EFFEKTIVE MEDARBEJDERE

På Lederuddannelsen lærer du en specialdesignet coachingmodul, der giver langtidsholdbar resultater. Du lærer at anvende som et effektivt og motiverende ledelsesværktøj, der skaber glade og effektive medarbejdere. Samtidig lærer du Kraftfuld Kommunikation, konflikthåndtering, aflevering af svære budskaber og at holde inspirerende og medrivende møder.

 
I løbet af uddannelsen arbejder du med din egen personlige udvikling, fordi vi tror på, at ledere, der arbejder med sig selv er i stand til at gøre en større forskel for andre. Vi bliver aldrig færdige med at lære, uanset hvor mange kurser og uddannelser vi tager. Derfor rejser underviserteamet i Mindjuice ud i verden flere gange om året for selv at blive opdateret på ny viden om coaching og ledertræning. Det betyder, at du får den nyeste viden inden for moderne ledelsesteorier.

 

LEDERUDDANNELSEN INDEHOLDER: 

 • 5 moduler af to dages varighed (9:00-17:00)
 • 10 træningskald via telefon (20:00-21:30)
 • 130 timers undervisning
 • Din personlige Mindjuice Coach gennem hele forløbet
 • Solid træning under hele uddannelsen
 • Skriftlig og mundtlig eksamination
 • Certifikat med ret til at kalde dig Mindjuice Leder Coach ®

 

EN HELT NY VERDEN AF MULIGHEDER

Uddannelsen er for dig, der både vil bruge coaching som ledelsesværktøj og styrke din kommunikation med dine medarbejdere, din chef og dine kollegaer. Det skyldes, at Mindjuice's metoder lærer dig at se mennesker fra helt nye perspektiver.

Læs mere om Mindjuice Lederuddannelse her

 

FÅ UDDANNELSEN SKATTE FRIT

Som lønmodtager har du mulighed for at indgå en aftale med din arbejdsplads om bruttolønsordning – også kaldet fleksibel lønpakke.

Det betyder, at du som medarbejder kan få et personalegode betalt af din arbejdsplads og trukket via din bruttoløn over et år – altså din løn før fradrag af skat. Derved sparer du skatten.

Kontakt SKAT på 7222 1818 for at få nærmere information om ordningen.

Du er velkommen til at kontakte Mindjuice på 3313 3301 for mere information om, hvad dine muligheder er.

 

DET SIGER TIDLIGERE DELTAGERE:

Virkelig positivt overrasket
"Jeg er en gammel hund der er svær at lære nye tricks, men jeg er virkelig blevet positivt overrasket over kvaliteten af uddannelsen. Det er et fint mix af teori, demonstration, øvelser og små pauser. Perfekt for mig og klart bedre end jeg havde forventet. Jeg kunne allerede bruge principperne for målafklaring efter bare første modul."

- Michael Holt, Chefredaktør VMAX og Mindjuice Leder Coach

 

Jeg bruger nye sider af mig selv 
"Jeg har fået en helt ny tilgang til mine medarbejdere og kolleger. Mine øjne er blevet åbnet for at bruge nye sider af mig selv som coachende leder. Jeg har fået fokus på, at der er en positiv hensigt i enhver handling."

- Mads Jungersted, Salgschef Benjamin Media og Mindjuice Leder Coach

Det virker overalt
"Mindjuice lærte mig at blive på egen banehalvdel og bruge en spørgeteknik, så jeg i dag stimulerer mine medmennesker til at forløse deres fulde potentiale frem for at diktere."

- Jesper Klein-Petersen Investor og selvstændig erhvervsleder

 

Min kommunikation er fuldstændig klar nu
'I betragtning af at jeg driver en virksomhed og har skabt mit eget, blev jeg faktisk lidt overrasket over det lave niveau min kommunikation havde. Men jeg har lært at kommunikere klarere og bedre både over for mine kunder og mine ansatte. Ligesom jeg er blevet bedre til at registrere tanker, uden at jeg behøver gøre noget ved dem eller tage beslutninger eller reagere, og det har givet mig mere lyst til at gå på arbejde, hvilket jo også smitter af på familien. Så det har været en positiv kædereaktion. 

-Lizette Bausager, Virksomhedsejer

  

PROGRAM FOR UDDANNELSEN

 

Læs mere om uddannelsen, og få information om datoer for næste hold på www.mindjuice.com

__________________________

Mindjuice Academy er Danmarks førende institut for bevidst læring og lederskab.
Vi tilbyder ekstraordinære coachuddannelser, lederkurser, Enneagramworkshops, medarbejderudvikling m.m.
Læs mere på https//www.mindjuice.com

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

 • Google
 • Facebook
 • linkedin
 • twitter
Bliv en ekstraordinær og visionær leder - Mindjuice's Lederuddannelse